Raluca Boboc

Analist politic

„În condiţiile în care ar exista un asemenea procent, eu unul aş... în faţa conştiinţei mele, aş stabili că nu aş mai putea să mă laud cu titlul de doctor şi aş renunţa imediat la diploma de doctor. Eu unul aş renunţa la funcţia publică“ – este declaraţia prin care vicepremierul Dâncu îşi asumă o primă poziţie de forţă în interiorul guvernului Cioloş.

„Eu nu vreau să candidez la Primăria Generală. Cred că este o funcţie de foarte mare responsabilitate. Moştenirea e absolut înspăimântătoare la Primăria Generală, acolo trebuie pusă o bombă“. Nu, nu este declaraţia unui lider politic de mâna a doua, aşa cum s-ar crede la prima vedere. Este chiar declaraţia celui mai important lider al liberalilor, copreşedintele Alina Gorghiu.

 • Raluca Boboc a publicat un nou articol acum 2 zile

  Anunţul privind anchetarea fostei şefe a DNA de către secţia de investigarea a magistraţilor din cadrul Parchetului General a aruncat în aer scena politică şi a divizat întreaga societate. Ca la un semnal, toţi demonii au ieşit la suprafaţă iar analiza rece, calmă şi lucidă a fost înlocuită cu ţipete, furie şi isterie generală.

 • Raluca Boboc a publicat un nou articol acum 17 zile

  La scurt timp de la înscăunarea lui Dacian Cioloş în funcţia de preşedinte al PLUS a fost lansată la apă şi alianţa electorală USR+PLUS – cu obiectivul declarat de a deveni principală forţă de opoziţie după alegerile europarlamentare.

 • Raluca Boboc a publicat un nou articol acum 22 zile

  Bucureştiul a devenit un teatru de război în toată regula. Combatanţii s-au înarmat şi atacă cu muniţia din dotare. Pe Capitala României stă scris cu litere mari cuvântul ANARHIE. O anarhie în care oraşul a fost aruncat nu doar din cauza proastei administraţii social-democrate, ci şi ca urmare a jocurilor de putere şi a loviturilor de „palat“ din interiorul PSD, urmate apoi de răfuieli şi adevărate reglări de conturi.

 • Raluca Boboc a publicat un nou articol acum 24 zile

  Ţopăiala a devenit un brand de ţară. Un brand lansat şi promovat de preşedintele Klaus Iohannis. De la primăria Sibiu direct la Palatul Cotroceni profeţind „pacea politică“ şi „momentul unui consens politic şi social“, la ţopăiala după momentul Colectiv când anunţa poporul că „corupţia ucide“ dar dirija nerăbdător instalarea „Guvernului Meu“,

 • Raluca Boboc a publicat un nou articol acum 30 zile

  Viorica Dăncilă pare că a dat ce mai puternică lovitură de PR a anului. Dezvăluirile apărute în mass-media despre adopţia fiului său i-a determinat până şi pe cei mai aprigi contestatari ai premierului să îşi exprime simpatia sau admiraţia faţă de latura umană a acesteia, o latură necunoscută publicului larg până în acest moment.

 • Raluca Boboc a publicat un nou articol luna trecuta

  Cu Securitatea de modă veche sau mai nouă nu te joci. Azi îţi pune la dispoziţie culoarele politico-mediatice, se încolonează în spatele tău, te propulsează în funcţii cheie în stat, te ajută să câştigi lupte politice interne, te sprijină să-ţi devorezi sau să-ţi elimini adversarii politici, îţi creează ample campanii de imagine, manipulează, minte, cumpără, dezinformează, influenţează sau şantajează pentru tine.

 • Raluca Boboc a publicat un nou articol luna trecuta

  Anul 2019 a intrat deja în zodia alegerilor prezidenţiale. Încă din primele zile ale anului, cu scările Palatului Cotroceni în spate, Klaus Iohannis a anunţat poporul că este mai mult decât pregătit să intre în cursa pentru al doilea mandat de preşedinte.

Vezi mai multe