Raluca Boboc

Analist politic

Bomba „SAGA Festival” a explodat în braţele autorităţilor. Ministerul de Interne, condus de secretarul general al PNL, Lucian Bode, a intrat în trepidaţii, iar în ultimele două zile au fost organizate tot felul de şedinţe, colocvii, conferinţe şi alte şezători miliţieneşti menite să identifice vinovaţii şi responsabilii pentru tragediile de la acest „festival al drogurilor” care pur şi simplu a îngrozit România.

A venit vara, restricţiile privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice au fost ridicate de către autorităţi în urmă cu ceva timp, aşa că petrecerile, voia bună şi distracţiile sunt deja la mare căutare, mai ales în rândul tinerilor care au fost printre cei mai afectaţi psihic şi emoţional pe toată perioada pandemiei, în principal, din cauza lipsei de socializare.

Aroganţa este o boală grea la PSD. Un virus mortal, ucigaş care s-a instalat în toată fibra acestui partid, a acaparat şi parazitat, fără excepţie, toţi liderii care s-au perindat la conducerea formaţiunii din bulevardul Kiseleff. Când PSD este aruncat de votul popular în opoziţie, necruţătoarea boală intră şi ea în regresie.

 • Raluca Boboc a comentat la un articol de-al tau acum 7 zile
  ScriptaManent Despre suspendarea lui Iohannis puteți să uitați cât timp la granița țării es
 • Raluca Boboc a publicat un nou articol acum 10 zile

  Ieşirea la rampă a „Demolatorului” Nicuşor Dan, care a anunţat că îşi doreşte un nou mandat în fruntea Primăriei Capitalei, deşi realizările pe care le-a bifat până în acest moment sunt cu mult sub aşteptările pe care le-a proiectat bucureştenilor în campania electorală din toamna anului 2020, a generat un adevărat iureş pe scena politică.

 • Raluca Boboc a publicat un nou articol acum 14 zile

  Este tot mai evident că „lebăda neagră”, apărută ca urmare a declaraţiilor controversate făcute de premierul Ungariei, Viktor Orban, a încurcat foarte tare planurile celor de la PNL şi PSD şi a generat destul de multă iritare la nivelul decidenţilor politici români.

 • Raluca Boboc a publicat un nou articol acum 16 zile

  Scandalul uriaş generat de declaraţiile extrem de controversate făcute de premierul Ungariei, Viktor Orban, în urmă cu două săptămâni la şcoala de vară de la Băile Tuşnad, continuă să agite spiritele pe scena politică internă.

 • Raluca Boboc a publicat un nou articol acum 22 zile

  După o perioadă de timp în care România reuşise să „dispară” din topul ţărilor „problemă” ale Uniunii Europene, nu pentru că diplomaţia românească ar fi suferit vreun puseu de competenţă şi am fi reuşit să avem, în sfârşit, o politică externă la cele mai înalte standarde sau pentru că am bifat ceva realizări demne de invidiat.

 • Raluca Boboc a publicat un nou articol acum 28 zile

  Cum vara anului 2022 pare să fie deja o „vară a declaraţiilor fierbinţi”, din acest peisaj nu putea să lipsească, evident, şi un politician care să inflameze spiritele cu ceva vorbe de duh emise direct din adâncul gândirii. Iar „ghinionul” a căzut tocmai în curtea celor de la PSD.

 • Raluca Boboc a publicat un nou articol acum 30 zile

  Anunţul sec făcut de fosta şefă a DNA săptămâna trecută, într-un interviu pentru Europa Liberă, în privinţa unei posibile candidaturi la alegerile prezidenţiale programate să se desfăşoare la finalul anului 2024 a închis, cel puţin în acest moment, toate specualţiile care s-au ţesut, precum şi toate jocurile politice care s-au construit în jurul numelui Laurei Codruţa Kovesi.

 • Raluca Boboc a publicat un nou articol luna trecuta

  În România timpul s-a scurtat. Brusc. Ca şi cum o forţă misterioasă ar fi proiectat ţara noastră într-o altă dimensiune a Galaxiei. Deşi, conform Constituţiei României, alegerile prezidenţiale sunt programate să aibă loc abia la finalul anului 2024, adică peste doi ani şi jumătate, febra discuţiilor şi speculaţiilor în privinţa viitorilor candidaţi pentru funcţia de şef al statului a cuprins întreaga scenă politică.

Vezi mai multe
Modifică Setările