Ovidiu Marincea

jurnalist comentator

Pot înţelege că un senator sau un deputat declaraţi  incompatibili de o instanţă sunt ţinuţi în Parlament de colegii lor pe sistemul corb la corb nu-şi scoate ochiul. M-am resemnat cu acest aspect şi chiar mă gândeam ce frustrant trebuie să fie pentru magistraţii care judecă o astfel de speţă... Ei decid că hoţul nu poate fi parlamentar, dar Parlamentul le răspunde  cu “hai, sictir!”.

Ministrul delegat pentru energie, Constantin Niţă, a vârât un băţ în eolienele din România pe motiv ca-s scumpe. El a zis că nu vrea să-i supere pe investitorii autohtoni, ăia de consumă mult curent, şi a decis să le mai taie din bani altor investitori, cei care produc energie verde.

Pentru ce motiv de pe lumea asta preşedintele Traian Băsescu a trebuit să se implice atât de mult în ciorba Partidului Democrat Liberal şi să îi sufle în pânze Elenei Udrea la alegeri? Ca apoi, după ce partidul l-a ales pe Vasile Blaga, acelaşi preşedinte să iasă public şi să spună “Adio, PDL!”?

Astăzi se împlinesc trei luni de când în România s-a schimbat majoritatea parlamentară, iar USL tocmai a împlinit zece luni de guvernare. Cum ar fi arătat România acum dacă "Victoraş ar fi băgat mai multă energie în motor şi mai puţină în claxon, aşa cum l-a sfătuit Radu Berceanu?

Modifică Setările