Liviu Iolu

Fost purtător de cuvânt al Guvernului Cioloş

Era „guvernelor Dragnea“, aceste consumabile în folosul unui singur om, ar trebui să se sfârşească miercuri în Parlament. Experimentul premierilor teleghidaţi din Kiseleff a eşuat şi orice continuare pe aceeaşi linie a şefilor de guvern docili, fără personalitate şi incompetenţi este toxică pentru ţară.

Pentru a doua oară în acest an, gândurile care-l macină pe Liviu Dragnea au ieşit ca uleiul pe apă. Prima dată s-a întâmplat la puţin timp după condamnare când, în faţa microfoanelor, a ieşit din punctaje declarând că nu vrea să plece ca prostul din funcţie şi din viaţă. Acum, la interviul dat miercuri seară la Antena 3, a spus-o mai pe ocolite. Dar tot ce-a reieşit a fost că-şi doreşte preşedinţia României pentru imunitate în faţa justiţiei.

După adoptarea în Parlament a noului Cod Penal, cu câteva modificări croite la milimetru pentru găurile penale din costumul domnului Dragnea, şeful PSD a spus un mare adevăr: „Eu nu vreau să plec ca prostul nici din această viaţă, nici din această funcţie“. Este, după mult timp, un adevăr incontestabil rostit de dublul condamnat. Probabil singurul adevăr spus într-un an şi jumătate de când are aproape toată puterea în România.

Circulă un argument ticălos zilele astea, îl zice şi doamna Gabriela Firea azi: "95% din protestatari nu au citit ordonanţa!" Este modul unora de a spune că oamenii care au ieşit la proteste ar fi ieşit degeaba.

Modifică Setările