Liviu Giosan

Cercetator în geostiinte

Pentru cineva care are creier şi ştie să-l folosească, a devenit evident în ultimii 10-15 ani că minunata noastră lume nouă nu îşi mai încape în piele şi stă să explodeze. Cu atât este asta mai evident pentru cei ce studiază istoria, fie a oamenilor, fie a planetei. Totul este trecător! Civilizaţiile vin şi trec, iar a noastră pare pe cale să se destrame!

Domnule Ciolos, vă doresc succes în misiunea grea pe care v-aţi asumat-o! Pe lângă negocierile dificile cu partidele politice, succesul dumneavoastră va depinde de calitatea echipei ministeriale. Nu vă invidiez – veniţi într-un moment dureros, în care societatea românească este revoltata împotriva a 25 de ani de mizerie politică. Mă număr printre cei care consideră că Educaţia trebuie să fie prioritatea dumneavoastră numărul unu!

Domnul prim-ministru a postat zece titluri de cărţi preferate. Dar ca orice politician care se respectă, a ţinut lista cărţilor lui de căpătâi secretă. Printr-o investigaţie high-tech şi folosindu-ne de efectul razelor gamma asupra buruienilor, am reuşit să obţinem lista pe care o facem publică aici, datorită caracterului ei de mare importanţă pentru ţară.