Liviu Avram

Redactor sef adjunct

 • Liviu Avram a publicat un nou articol acum 3 zile
 • Liviu Avram a publicat un nou articol acum 4 zile
 • Liviu Avram a publicat un nou articol acum 18 zile

  Oricâte giumbuşlucuri legislative încearcă, mai mult sau mai puţin sincer, parlamentarii, oricâte iniţiative populiste vor fi votate cu speranţa nedeclarată că vor pica la CCR, problema pensiilor speciale nu va putea fi rezolvată câtă vreme la temelia oricărei discuţii despre acest subiect nu sunt puse câteva principii: cui, cât şi de ce plătim pensii speciale?

 • Liviu Avram a publicat un nou articol acum 25 zile

  După ce Dragnea a plecat (vai!) la întristare, după ce Iohannis a câştigat referendumul pe Justiţie atât de categoric, încât poporul român se întreabă şi acum dacă i-o fi rămas şi lui vreo firimitură din acea victorie, după ce Puterea a fost preluată de nişte liberali deosebit de cinstiţi şi profund ataşaţi statului de drept, infractorii primesc, în sfârşit, şi o veste bună. De acolo de unde au tot primit: Curtea Constituţională.

 • Liviu Avram a publicat un nou articol luna trecuta

  Protestatarii din Piaţa Victoriei şi din alte pieţe, activiştii grupurilor de tip #Rezist sau toţi cei care sunt numiţi, în bătaie de joc, TFL-işti au primit luni seara o veste extraordinară: lupta lor nu doar că n-a fost în zadar, dar a fost şi perfect justificată. Iar pentru anunţarea unei asemenea victorii, nu se putea găsi un menestrel mai adecvat decât Tudorel Toader.

 • Liviu Avram a publicat un nou articol acum 2 luni

  Moartea arhiepiscopului Pimen a fost întâmpinată de conducerea Bisericii Ortodoxe Române cu un comunicat sec, previzibil şi valabil oricând şi pentru oricine, ca şi cum bătrânul ierarh s-ar fi stins acasă, în patul lui, în deplină linişte sufletească. Ca şi cum, în cazul de faţă, cauza morţii n-ar fi avut nicio importanţă.

Vezi mai multe