Liviu Avram

Redactor sef adjunct

 • Liviu Avram a publicat un nou articol acum 19 zile

  Ministrul Justiţiei a anunţat miercuri seara că pregăteşte o ordonanţă de urgenţă prin care să poată fi revizuite sentinţe penale definitive, dacă acestea au fost pronunţate „pe bază de protocoale secrete sau interceptări ilegale”. Repet: e vorba de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, nu de Celentano din „Las Fierbinţi”.

 • Liviu Avram a publicat un nou articol acum 19 zile

  „Actele la control, vă rog!”. „De ce?”. De patru zile încoace, orice posesor de permis auto este îndreptăţit să pună această întrebare atunci când poliţistul de la Rutieră îi cere actele. Şi înainte să le predea, este îndreptăţit să primească şi un răspuns - măcar satisfăcător, dacă nu unul legal. Codul Rutier s-a diversificat prin contribuţia unor creiere la care şanţul de la caşchetă ţine loc de circumvoluţiuni.

 • Liviu Avram a publicat un nou articol acum 27 zile

  Aţi auzit de ruleta rusească, da? Uitaţi-o, e o joacă de copii. Vă invit să faceţi cunoştinţă cu ruleta românească. E cea în care revolverul are în butoiaş nu doar un singur cartuş, ca la ruşi, ci cinci din cele şase posibile. Jocul a început săptămâna trecută. Preşedintele Iohannis a apăsat pe trăgaci şi percutorul a nimerit în plin: prima dintre legile Justiţiei a trebuit să fie promulgată.

 • Liviu Avram a publicat un nou articol luna trecuta
 • Liviu Avram a publicat un nou articol acum 2 luni

  Dacă v-aţi întrebat vreodată ce au simţit polonezii în septembrie 1939, când blitzkrieg-ul lui Hitler le-a distrus ţara în trei săptămâni, urmăriţi ce se întâmplă acum în Parlament. E un blitzkrieg al coaliţiei majoritare împotriva fiecărui român plătitor de taxe şi impozite, purtat sub următorul stindard: „Da, vrem să vă furăm şi să nu ne pedepsiţi“.

 • Liviu Avram a publicat un nou articol acum 2 luni
Vezi mai multe