Laboratorul Darwin

Darwin.md

Pentru  a vinde o tabletă pe Android producătorii actauali  trebuie într-adevăr să prezinte ceva unic. Oricâte Android-uri nu ar sta pe rafturi, cu toţii tragem cu coada ochiului spre iPad-uri. Lenovo încearcă pentru  a 2a oară sa ne îndrepte ochii spre o tabletă de-a lor mai neobişnuită,  una care o poţi anina în cuier, şi cu care poţi şi brânza să tai

Trendul telefoanelor mari a intrat destul de tare în inimile consumatorilor. Totuşi veteranul acestei idei continuă să meargă pe conceptul unui mini calculator de buzunar. Astăzi il avem pe Samsung  Galaxy Note 4,  a patra generaţie a primului phablet aparut pe piaţă, care nu s-a obosit să demonstreze şi utilitatea unui ecran atât de  mare.

Anul 2014 a fost declarat anul gadget-urilor care se poartă pe mână, aşa că am avut ocazia sa vedem o mulţime de ceasuri şi fitness band-uri. Spre sfârşit de an, în mâinile noastre a ajuns poate unul din cele mai bune  gadgeturi de pe acest segment: Sony SmartWatch 3, care face parte din prima rundă de smartwatch-uri ce rulează pe noul sistem Android Wear.

Modifică Setările