Iarina Demian

Actriţă

Scandalul de la Operă ar putea deveni foarte bine subiectul unei opere tragicomice, având în vedere faptul că el a declanşat reacţii şi situaţii tragicomice. Un Ministru al Culturii cu rezultate excelente, pe parcursul a doar câtorva luni de la numirea în acest post, este eliminat fiindcă nu a reuşit să împace două tabere care sunt în război de foarte multă vreme.

A venit să-mi schimbe modemul. Părea un om în vârstă. Avea aerul unui englez înalt, morocănos şi îngâmfat. Măsura cu ochii drumul firelor ce porneau de la priză şi se răspandeau dezordonat prin toată casa. În picioare purta nişte bocanci negri cu care călca apăsat, fără milă, pe parchetul galben ca lămâia şi lustruit cu o zi înainte, de femeia care face curat.

Trebuie să precizez de la bun început că nu fac şi nu am făcut politică, nu am fost membră de partid, nu ţin cu PSD-ul şi nu îl admir pe Victor Ponta. Totuşi, nu îmi permit să-mi pierd minţile şi să profit de fiecare mică sau mai mare întâmplare ca să arunc cu piatra în cineva, fie că este în PSD, PNL, PDL, indiferent dacă este un prost sau un om deştept.

Modifică Setările