Grigore Cartianu

Editor Public "Adevărul Grup"

Raportul Comisiei Europene privind Justiţia din România spune clar: Puterea USL nu şi-a respectat angajamentele asumate faţă de Comisia Europeană şi, implicit, faţă de poporul român, beneficiarul politicilor stabilite prin parteneriatul Bucureşti-Bruxelles. Reacţia liderilor USL este halucinantă: dau cu pietre în Europa, redefinesc corupţia şi recurg la diversiuni pentru a-i face pe plac lui Dan Voiculescu.

Primul impuls a fost să-mi pun întrebarea: oare omul ăsta chiar şi-a pierdut minţile? Că de băut – vorba lui Ion Cristoiu – nu prea obişnuieşte să bea. Şi atunci, cum a putut recurge la o diversiune atât de grosolană precum scrisoarea adresată ziarului “Evenimentul zilei”?

Raportul pe Justiţie pentru România, întocmit de Comisia Europeană, a dat startul unor noi campanii diversioniste la Ministerul Propagandei (Antena 3). Totul, cu un singur scop: decredibilizarea unui document care scoate în evidenţă gravele probleme pricinuite statului de drept, în primul rând Justiţiei, de Puterea USL.

Modifică Setările