Cristian Unteanu

Jurnalist

Departe de ochii dumneavoastră lucrează acum în lume, pe lângă diferite ministere ale apărării sau sub-secţiuni ale serviciilor de informaţii, unităţi de cercetare a căror unică menire este să calculeze cât mai precis efectul campaniilor militare şi a victimelor înregistrate de trupele proprii angajate pe câmpul de luptă asupra „nivelului de acceptabilitate” a razboiului de către opinia publică.

O ştire sosită pe surse afirmă că multe dintre serviciile de informaţii sunt din nou în alertă roşie după ce agenţiile federale americane de securitate au confimat că există rapoarte credibile despre prezenţa a trei cetăţeni americani în grupul teroriştilor de la Nairobi.

 • Cristian Unteanu a publicat un nou articol acum 6 ore

  Cred că această problemă a interzicerii căsătoriilor gay şi legiferarea constituţională a deciziei rezultate în urma consultării populare este nu numai o problematică extrem de sensibilă, ci şi una care ar putea să fie folosită, de câte ori va fi nevoie, împotriva României.

 • Cristian Unteanu a publicat un nou articol ieri

  De câteva luni încoace, se află în plină efervescenţă serviciile diplomatice ale marilor biserici ale lumii creştine, ieşite acum la ofensivă pentru a însoţi, cu forţa lor enormă de influenţă, marile mişcări de recalibrare a hărţilor de putere pe plan mondial.

 • Cristian Unteanu a publicat un nou articol acum 2 zile

  După cum ştiţi, în dimineaţa zilei de 3 octombrie, la Strasbourg, în plenul Parlamentului European, prin decizia comună a preşedinţilor grupurilor politice inclusiv socialiştii + ALDE), urmează să aibă loc o audiere consacrată situaţiei statului de drept din România, ocazie cu care Viorica Dăncilă a fost convocată să-şi prezinte punctul de vedere, să asculte ce au de spus reprezentanţii Consiliului şi Comisiei Europene şi europarlamentarii.

 • Cristian Unteanu a publicat un nou articol acum 3 zile

  Întrebarea nu e teoretică, aşa cum aţi auzit-o de atâtea ori şi cum v-a venit şi dumneavoastră în minte extrem de des, observând, cu amuzament sau silă, evoluţiile din ce în ce mai incoerente de pe scena noastră politică. Ei bine, dacă asta vă linişteşte, nu suntem singurii care au politcieni posibil de clasat în categoria denumită atât de frumos de poporul român ca fiind ce a „duşilor cu pluta“.

 • Cristian Unteanu a publicat un nou articol acum 4 zile

  Azi dimineaţă, conform DEBKAfile, Ministerul rus al Apărării a anunţat închiderea întregului spaţiu al estului Mediteranei, atât pentru circulaţia aeriană, cât şi pentru cea maritimă, pornind de la litoralul sirian şi libanez înspre Cipru şi retur. Explicaţia?

 • Cristian Unteanu a publicat un nou articol acum 5 zile
 • Cristian Unteanu a publicat un nou articol acum 6 zile
 • Cristian Unteanu a publicat un nou articol acum 7 zile

  Rusia a organizat cele mai ample manevre militare din 1981 încoace, totul în cadrul exerciţiului „Vostok 2018“ la care au fost invitate să participe mari unităţi din China şi Mongolia, transmiţând astfel un semnal imposibil de ignorat privind capacităţile militare pe care le poate reuni cooperarea dintre Statele Membre ale Organizaţiei de Cooperare de la Shanghai. Iată trupele mobilizate de Rusia şi China:

Vezi mai multe