Bianca Dobrescu

Jurnalist

A pornit la drum cu un vis şi-o chitară acustică, primită în dar de la bunica din Petroşani. Împlinea opt ani şi avea o mie de gânduri. Acum? Eugen Mihăescu a ajuns în sufletul a milioane de români, care au crescut odată cu trupa pe care a fondat-o prin 1984, Krypton.

În timp ce natura se adaptează, din mers, la noua normalitate, predată exclusiv online de un an încoace şi învăţată pe dinafară, de fiecare dintre noi, cu tot cu semnele sale de punctuaţie, şi căsnicia fictivă ţi se destramă într-o seară. Iar întâmplările din această dimineaţă stau dovadă

Ai câteva boli de care n-a auzit nimeni şi nu te pot mângâia fiindcă te scarpini compulsiv. Dincolo de otita pe care o poate identifica oricine, eşti dotat cu un gps în suflet. Pari numai frică. Ai stat o noapte întreagă într-o bodegă, singur şi în întuneric. Ai ajuns acolo furat şi bătut. Şi nu ţi-au dat să mănânci mâncare bună.

Bomboane mentolate şi pufuleţi. Jocuri interminabile de table. Pierdeam de fiecare dată. Nici până astăzi nu mi-am luat revanşa. Întotdeauna miroseai a apă de gură şi eu credeam că aşa miroase bătrâneţea, pentru că ai mei nu aveau apă de gură din aia şi mi-era străin mirosul tău.

Modifică Setările