Allen Coliban

Senator

Despre nevoia de a mânji, de a distruge, de a umili, de a manipula. Sau despre cum ne facem că am uitat de John Lennon.

Ca nou Senator, m-am aşteptat ca regulile, cutumele şi principiile democratice să fie strict respectate. Am primit un duş rece rapid. Domnul Meleşcanu, în timpul negocierilor privind repartizarea senatorilor şi a funcţiilor în comisii, a răspuns la solicitarea noastră de a stabili un algoritm pentru determinarea ordinii opţiunilor cu un profesionist: „ce ordine? Aici nu e nicio ordine!“.

Despre cancer şi bani falşi. „Treaba merge bine aicea, în Sectorul 5, toată lumea-i fericită (…) domnul primar face o treabă foarte bună“. Cuvintele lui Dan Bittman, moderator al semicentenarului Sectorului 5 din Bucureşti, activitate pentru care a încasat 11.000 de euro. Plus încă 11.000 pentru concertul susţinut alături de Holograf.

Bine-aţi revenit acasă! Am plâns împreună la revedere - ne-au ajutat şi jandarmii, e drept. Am strigat împreună pentru o ţară normală, pentru justiţie, pentru o guvernare competentă. După trei seri petrecute împreună apare întrebarea: „şi-acum, ce facem?“. Ţara este în continuare condusă de aceiaşi hoţi şi de aceiaşi incompetenţi, care v-au mai şi batjocorit, insultat, bătut, minţit.

Modifică Setările