Facebook a introdus o funcţie prin care te „recunoaşte“ în pozele prietenilor şi te atenţionează că apari în ele | facebook

Facebook a introdus o funcţie prin care te „recunoaşte“ în pozele prietenilor şi te atenţionează că apari în ele

Facebook a introdus fucţia de ”tag”, de etichetare în pozele prietenilor tăi ncă din 2010, însă acum vrea să facă cel mai mare salt înainte din ultimii şapte ani. Inteligenţa artificială te va recunoaşte direct atunci când prietenii tăi vor posta o poză cu tine, urmând să primeşti o notificare atunci când trăsăturile tale sunt detectate.

Cum răspunde Facebook după ce zeci de români s-au plâns că le-au fost blocate conturile după ce au promovat protestul sau au criticat Guvernul | facebook

Cum răspunde Facebook după ce zeci de români s-au plâns că le-au fost blocate conturile după ce au promovat protestul sau au criticat Guvernul

BuzzFeed scrie despre zecile de români care s-au plâns în ultimele zile că le-au fost blocate conturile personale de Facebook după ce au avut postări prin care promovau protestele împotriva partidului de guvernământ. Cei în cauză suspectează că a fost rezultatul unui efort coordonat al oponenţilor de a-i reduce la tăcere, însă un purtător de cuvânt al platformei susţine că mai multe pagini au fost indisponibile din cauza unei erori.

Războiul Uber-taximetrişti s-a mutat pe pagina de Facebook a Radio Guerilla. Cine sapă groapa altuia... | facebook

Războiul Uber-taximetrişti s-a mutat pe pagina de Facebook a Radio Guerilla. Cine sapă groapa altuia...

Războiul dintre taximetrişti şi Uber pare că nu are vreun final apropiat. Supăraţi nevoie mare, şoferii de taxi din Bucureşti şi nu numai au găsit o metodă importantă de descătuşare a frustrării. După ce au auzit o reclamă la Uber pe Radio Guerilla, aceştia au luat cu asalt pagina de facebook a postului de radio şi au spamat cu rating-uri de o stea.

Facebook s-a dezvoltat cu mult peste cele mai optimiste aşteptări ale creatorilor săi. În acest moment, reţeaua are peste două miliarde de utilizatori, iar compania este printre cele mai profitabile din lume. Anii 2016 şi 2017, deşi au adus creşteri spectaculoase ale numărului de utilizatori şi multe miliarde în conturile companiei, au arătat pentru prima dată nişte vulnerabilităţi insurmontabile ale reţelei.

acum 4 luni · comentarii (0)

Ministrul Turismului, Mircea Dobre, i-a anunţat săptămâna trecută pe oamenii de afaceri din domeniu că şi-a propus să schimbe brandul turistic al României, urmând să înlocuiască celebra frunză a Elenei Udrea cu o oaie, pentru a construi imaginea turistică a ţării în jurul legendei Mioriţa, scrie profit.ro.

acum 12 luni · comentarii (12)

1. Fii profesionist. Un prim pas este să faci totul cu profesionalism. Serviciul de mailing trebuie să se facă printr-o platformă specializată. Asigură-te că în baza de date sunt doar adresele celor care au solicitat să fie înregistraţi. Decide care este frecvenţa de trimitere a newsletter-ului şi respectă acest interval de timp.

acum 1 an · comentarii (0)

Astăzi facem cunoştinţă cu Ligia Stroe, una dintre cele mai bune şi implicate studente ale Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA, care ne învaţă cum să fructificăm timpul liber prin freelancing.  Află de la Ligia care sunt cele mai noi şi utile instrumente de lucru în Social Media şi cum îţi pot uşura munca.

acum 1 an · comentarii (0)

World Against Corruption este o iniţiativă creată de o mână de tineri care-şi doresc o mişcare internaţională paşnică împotriva corupţiei. S-a născut din „furie, speranţă, pasiune şi dragoste”, ne-a spus unul dintre oamenii din spatele paginii de Facebook. Principala lor armă - şi cea mai puternică, spun ei - este vocea poporului.

acum 1 an · comentarii (1)

Ciprian Susanu, Managing Partner Dare Digital, agenţia de strategie online şi performance marketing responsabilă pentru strategiile online ale unor clienţi de renume de pe piaţa românească şi internaţională, a organizat şi susţinut în 2016 peste 20 de workshop-uri şi training-uri pe unele dintre cele mai importante teme de marketing online, ca parte a unui program educaţional pe termen mediu şi lung.

acum 1 an · comentarii (0)

Oficial, este profesor la Facultatea de Arhitectură, însă când îi rosteşti numele faci referire la un reper al fotografiei contemporane. Şi deşi şi-a format o reputaţie respectată în comunitatea de profil prin lumea pe care o surprinde prin obiectivul lui, Vlad continuă să spună despre el că nu se consideră fotograf, ci vede în ceea ce face o terapie de care nu poate şi nici n-ar vrea să se despartă.

acum 1 an · comentarii (1)

Analiza săptămânală (28 aprilie - 6 mai) a apariţiilor în Social Media ale candidaţilor înscrişi în cursa electorală pentru Primăria Generală a Capitalei. A fost analizat numărul de menţiuni al fiecăruia dintre următorii candidaţi: Gabriela Firea, Nicuşor Dan, Cătălin Predoiu, Robert Turcescu şi Daniel Barbu.

acum 2 ani · comentarii (3)

Conform ultimelor studii, alocăm Facebook peste jumătate din timpul petrecut pe Internet. Unii dintre noi mai stăm şi pe Instagram sau Twitter. Nu e de mirare că peisajul fiecărei zile politice se desfăşoară în Social Media: organizăm proteste împotriva unor decizii politice, condamnăm declaraţii sau distribuim conţinut relevant.

acum 2 ani · comentarii (12)
Postari Recente