Ce cumparam

Ce cumparam

IBM lanseaza o noua serie G de calculatoare portabile ThinkPad IBM a anuntat noul ThinkPad G40, care combina pretul convenabil al unui desktop PC cu design-ul si mobilitatea unui notebook ThinkPad.

"Meet the future"

Cisco Systems Romania organizeaza, in perioada 7-8 mai 2003, prima Conferinta Cisco Expo 2003 "Meet the Future", la World Trade Center Bucuresti, un eveniment anual unic in peisajul IT din Romania. In

Pe scurt

Pe scurt

Portalul www.olimpiade.ro: un nou proiect in sprijinul educatiei SOFTWIN lanseaza chiar in pragul fazei nationale a olimpiadelor scolare, site-ul www.olimpiade.ro. Portalul ofera elevilor si

Ce cumparam?

Ce cumparam?

HP Mono LaserJet 1150, LaserJet 1300 si LaserJet 2300 - fiabilitate la costuri reduse Platformele de imprimare LaserJet 1150, 1300 si 2300, lansate oficial la CeBIT, sunt acum disponibile si pe

Pe scurt

Pe scurt

Opt ani cu Delphi Compania Borland, producatoare a cunoscutului si foarte popularului limbaj de programare Delphi, a implinit 20 de ani de existenta si opt ani de cand a lansat prima versiune a lui

Pe scurt

Pe scurt

Noutati CRESCENDO la CERF CRESCENDO a anuntat noutatile din software si infrastructura pe care le prezinta la actuala editie a CERF, ca parte integranta a noii sale pozitionari, aceea de prima casa

Win32.Cult.B@mm

Win32.Cult.B@mm

Tip: Vierme de internet executabil Marime: 8644 bytes Raspandire: Redusa Risc: Foarte redus Descriere tehnica: Dupa executare, virusul se copiaza in directorul de sistem Windows sub numele

"Prinde al treilea val!"

EXPOTEK organizeaza in perioada 15-19 aprilie 2003, la Complexul expozitional Romexpo din Bucuresti, cea de-a XII-a editie a Expozitiei si Conferintei Internationale Specializate de Tehnologia

Ce cumparam

Ce cumparam

Primul notebook romanesc cu Intel Centrino Compania Concept Electronics anunta lansarea noului model din gama proprie de computere portabile conceptBook Primer bazat pe cea mai recenta tehnologie

Ce este o ştire falsă? O ştire are trei elemente definitorii: 1. informaţia, care trebuie să fie verificată din trei surse; jurnalismul se bazează, până la un punct, pe realismul naiv. Totuşi, există numeroase cazuri în care informaţia, chiar verificată, înşală pentru că spune ceva şi ascunde altceva etc. 2. încadrarea, adică punctul de vedere din care e privită informaţia.

acum 11 zile · comentarii (4)

Cum era ilustrată mobilitatea viitorului pe o carte poştală din 1905? Pe fundalul unui mare oraş german se vede o aglomeraţie teribilă de domni în costume elegante şi de doamne în crinoline superbe, printre care se strecoară automobile şi trăsuri, şi peste pălăriile cărora se etalează o flotă pestriţă de obiecte zburătoare de toate formele şi mărimile, la toate înălţimile, din toate şi spre toate direcţiile – zepeline, baloane cu nacela, biplane.

acum 2 luni · comentarii (6)

Joi, 6 iulie 2017, s-a deschis pentru o săptămână la Veneţia (Italia) cea mai mare conferinţa anuală europeană de fizica particulelor, EPS 2017. Multe rezultate noi sunt anunţate de la laboratorul european de fizica particulelor, CERN, la care este membru plin şi România din 2016.

acum 4 luni · comentarii (39)

Ce este SEO? „SEO” este acronimul pentru „Search Engine Optimization”, care în traducere liberă înseamnă „optimizare pentru motoarele de căutare”. Pentru a înţelege mai bine cum funcţionează şi ce beneficii îţi aduce o bună optimizare a siteului tău, o să-ţi spun modul în care evoluează traficul siteului tău în urma unei campanii de optimizare.

acum 5 luni · comentarii (1)

Am ales pentru tine 5 recomandări care să îţi aducă rezultate mai bune, în mod garantat, în optimizarea site-ului tău şi a rezultatelor tale de business. Recent am participat la unul dintre cursurile intensive susţinute de Ciprian Susanu si anume la training-ul de măsurare avansată şi optimizare, un eveniment de 8 ore în care am aprofundat rapoartele şi indicatorii din Google Analytics.

acum 5 luni · comentarii (0)

Promovarea prin activităţi de E-marketing se remarcă în special prin posibilitatea personalizării mesajelor, ţinând cont de contextul în care se întâmplă interacţiunea dintre consumator sau în cazul E-marketingului, utilizator şi mesajul transmis. Trebuie urmărit astfel: care este profilul consumatorului, cui ne adresăm, care sunt interesele lui, din ce surse îşi ia el informaţia, unde se află când intră în contact cu mesajul sau ce ocupaţie are în acel moment.

acum 6 luni · comentarii (0)

MERCENÁR, mercenari, s. m. Militar angajat cu leafă într-o armată străină, persoană care, pentru bani, se pune în serviciul oricărui interes, se face adept al oricărei convingeri. În acest articol nu o să discut despre ransom-ware-ul wannacry, consider că subiectul a fost dezbătut pe larg de toate categoriile sociale. În acest articol am să încerc să prezint o imagine succintă a ameninţării cyber-terorismului.

acum 6 luni · comentarii (0)

Ministrul Turismului, Mircea Dobre, i-a anunţat săptămâna trecută pe oamenii de afaceri din domeniu că şi-a propus să schimbe brandul turistic al României, urmând să înlocuiască celebra frunză a Elenei Udrea cu o oaie, pentru a construi imaginea turistică a ţării în jurul legendei Mioriţa, scrie profit.ro.

acum 6 luni · comentarii (12)

„Hacker News“, sub semnătura lui Swati Khandelwal, a adus în urmă cu foarte puţin timp anunţul de care se temeau toţi experţii în probleme de război cibernetic: chiar dacă tânărul analist britanic a reuşit, printr-un miracol, să oprească primul val de atacuri, grupul de hackeri la originea acţiunii criminale care a afectat peste o sută de ţări din lume a lansat noua versiune WannaCry, care nu are o funcţionalitate de tip „kill-switch“.

acum 6 luni · comentarii (52)

Marian Ionescu – Mariciu – este un vlogger cunoscut de internauţii din România pentru vlogul său în care ne arată câte o zi din viaţa lui. Recent a ajuns la 500 de episoade zilnice de vlog şi i-am pus câteva întrebări despre cum să ai succes pe Youtube. Fiind un om care lucrează în social media, Marian ne-a povestit şi cum ne influenţează promovarea non-valorilor atât în televiziune, cât şi în mediul online.

acum 7 luni · comentarii (0)

1. Fii profesionist. Un prim pas este să faci totul cu profesionalism. Serviciul de mailing trebuie să se facă printr-o platformă specializată. Asigură-te că în baza de date sunt doar adresele celor care au solicitat să fie înregistraţi. Decide care este frecvenţa de trimitere a newsletter-ului şi respectă acest interval de timp.

acum 7 luni · comentarii (0)