VIDEO Reclama virală prin care Samsung face mişto de cei care preferă iPhone

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă în Europa şi în majoritatea ţărilor de pe glob antireclama nu este permisă de lege, în Statele Unite ale Americii lucrurile stau puţin diferit. De acest lucru profită Samsung, care tocmai a scos o reclamă defăimătoare la adresa celor care preferă să folosească iPhone, sub titlul de ”Growing Up”, tradus contextual prin ”e timpul să te maturizezi”.

Samsung a scos de la naftalină istoria controversată dintre cele două companii şi încearcă să facă mişto de Apple, chiar şi cu riscul de a pica în penibil. De exemplu, putem vedea în clipul video de mai jos cum compania sud-coreeană încearcă să ne explice că e mai uşor să notezi un contact în aplicaţia Notes, cu un stylus pe un Note 3 decât manual, cu degetul, direct în agendă, pe iPhone 5. Ceea ce e uşor jenant.

În plus, Samsung se bate singură pe spate pentru performanţa incredibilă de a păstra un jack de căşti, ceea ce e din nou uşor deplasat, mai ales că aproape toţi producătorii aleg să renunţe la aşa ceva pentru a câştiga spaţiu pentru componente mai bune sau şasiuri mai subţiri.

Poate singura situaţie prezentată care se poate considera o glumă acceptabilă este momentul în care se încearcă o poză cu iPhone-ul 3GS, iar din cauza spaţiului de stocare redus nu mai este loc în memorie pentru aceasta. Acest lucru e menit să reflecte, pe bună dreptate, încăpăţânarea Apple de a fabrica telefoane cu 16 GB de memorie.

Reclama se termină odată ce protagonistul face trecerea către un Samsung Note 8 şi începe să meargă ţanţoş pe lângă fanii care stau la coadă pentru iPhone X. În plus, putem observa şi tunosarea cu ”breton” al clientului Apple, care e menită să ironizeze marginea de sus a noului flagship Apple, care este uşor incomodă.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite