Samsung Galaxy Note 8 va fi cel mai puternic telefon produs de compania sud-coreeană. Când se lansează şi cât costă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După dezastrul suferit anul trecut cu Galaxy Note 7, Samsung caută să-şi ia revanşa pe piaţa phablet-urilor. Samsung Galaxy Note 8 va fi noul flagship al companiei sud-coreene.

Evenimentul de lansare va avea loc pe 23 august, la New York. Chiar dacă se cunosc mai toate detaliile despre design şi echipare, nu se ştia încă data exactă de la care acesta poate fi comandat online. Se pare că 15 septembrie va fi ziua cea mare din acest an, cu o zi înainte ca iPhone 8 să fie lansat în cadrul unei conferinţe care va avea loc la San Francisco.

De asemenea, startul precomenzilor pentru noul flagship Samsung va fi, cel mai probabil, pe 1 septembrie. Terminalul va veni echipat cu un display de 6,3 inci şi un procesor Snapdragon 835, vârf de gamă. Memoria RAM va fi de 6 GB, iar spaţiul intern de stocare, de 64 de GB. Acesta va putea fi suplimentat, la nevoie, cu un card de memorie de tip microSD, de până la 256 de GB.

Camera foto fa fi de 12 megapixeli, cea de pe spate, duală, şi de 8 megapixeli, cea frontală. Costul lui Samsung Galaxy Note 8 va fi unul destul de piperat. Terminalul va putea fi achiziţionat în schimbul a aproximativ 3800-4000 de lei.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite