Reacţia oficială a reprezentanţilor Telekom România cu privire la problemele tehnice de luni. Reţeaua e tot „picată”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reţeaua de telefonie mobilă a Telekom România este picată de câteva ore, cea mai mare parte a utilizatorilor neputând să efectueze sau să primească telefoane. În plus, şi reţeaua de date mobile este afectată de problemele tehnice raportate.

UPDATE Reprezentanţii Telekom România spun că problemele cu reţeaua mobilă sunt rezolvate în proporţie de 80%. Când îşi revine serviciul de voce

Într-un anunţ postat mai devreme pe contul oficial de Facebook, reprezentanţii Telekom România recunoşteau că se confruntă cu probleme de natură tehnică şi că echipele de specialişti se ocupă intens de redresarea acestora. La ora redactării acestui articol, reţeaua mobilă Telekom România este încă ”picată”.

La solicitarea Adevărul, reprezentanţii Telekom România au comentat problemele tehnice apărute şi au dat asigurări că se depun toate eforturile pentru remedierea acestora. Se pare că problema îi afectează pe utilizatorii din toată ţara.

Reacţia reprezentanţilor Telekom România pentru Adevărul.ro

„Telekom Romania anunta ca la acest moment exista probleme tehnice in reteaua mobila, care afecteaza clientii la nivel national. Acestia pot experimenta dificultati in efectuarea apelurilor si a traficului de date mobile. Echipele noastre tehnice lucreaza la remedierea acestor disfunctionalitati in cel mai scurt timp posibil. Ne cerem scuze pentru neplacerile create si ii asiguram pe clientii nostri ca depunem toate eforturile in vederea restabilirii serviciilor la parametrii normali.”

CITEŞTE ŞI Reţeaua de telefonie mobilă Telekom a „picat“ pentru majoritatea clienţilor

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite