Cât va costa iPhone X în Europa şi în România. Preţul va fi unul uriaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
iphone x

Mult aşteptata lansare Apple a adus cu sine unul dintre cele mai interesante smartphone-uri din ultimii ani. iPhone X, a se citi iPhone 10, este ediţia aniversară care marchează zece ani de la lansarea iPhone-ului original.

În 2007, Steve Jobs urca pe scena unui teatru din San Francisco pentru a prezenta lumii un telefon revoluţionar, primul smartphone. Aseara, de data aceasta în teatrul denumit simbolic după părintele Apple, Tim Cook a dezvăluit iPhone X, cel mai performant şi mai scump telefon care urmează să intre în portofoliul companiei din Cupertino.

iPhone X va fi disponibil în două variante de stocare, unda de 64 de GB şi alta de 256 de GB, ceea ce înseamnsă că memoria va fi mai mult decât ofertantă. Din păcate şi preţul va fi unul pe măsura performanţelor. În SUA, preţul setat pentru varianta mai slabă este de 999 de dolari. În Europa, lucrurile stau altfel.

Nu mai puţin de 1179 de euro va costa  varianta de 64 de GB, pentru ca cea de 256 de GB să coste 1349 de euro. Preţurile sunt cel puţin exorbitante, iar în România situaţia va sta la fel, dacă nu chiar mai rău. Este posibil ca fanii Apple să trebuiască să scoată din buzunare chiar şi 6500 de lei pentru varianta mai performantă a terminalului.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite