Cele mai reuşite glume de 1 aprilie de pe internet

Cele mai reuşite glume de 1 aprilie de pe internet

Cu ocazia zilei de 1 aprilie, recunoscută în lume ca Ziua Păcălelilor, cele mai multe companii din ţară şi din afară s-au întrecut în glume pe Facebook şi pe internet. Adevarul.ro a făcut o selecţie a celor mai reuşite dintre acestea, din care nu lipsesc nici conturile de Facebook ale Poliţiei Române şi SRI.

Cum poţi şterge toate informaţiile pe care Google le ştie despre tine | google

Cum poţi şterge toate informaţiile pe care Google
le ştie despre tine

Săptămâna aceasta, dezvoltatorul web Dylan Curran a publicat, în publicaţia „The Guardian, un articol în care prezintă amploarea datelor colectate de Google despre utilizatorii săi. Google urmăreşte fiecare călătorie pe care o faceţi, înregistrează fiecare videoclip pe care îl vizionaţi pe YouTube şi vă cunoaşte gusturile în diverse domenii. Totuşi, există posibilitatea de a şterge informaţiile stocate de Google. Iată cum:

STUDIU 43% din români flirtează prin intermediul telefonului mobil, iar 14% din conaţionali şi-au cunoscut partenerii pe aplicaţiile de dating

STUDIU 43% din români flirtează prin intermediul telefonului mobil, iar 14% din conaţionali şi-au cunoscut partenerii pe aplicaţiile de dating

Unul din trei români (36%) folosesc aplicaţii de dating, însă, cu toate acestea, doar unul din 10 (14%) şi-a întâlnit partenerul actual prin intermediul acestei metode, potrivit rezultatelor studiului „Relaţii inteligente”, realizat pentru Huawei de către compania de cercetare de piaţă IPSOS, colectând date din 12 ţări, inclusiv din România.

Cum deblocaţi gratuit datele din calculatoarele atacate de hackeri

Cum deblocaţi gratuit datele din calculatoarele atacate de hackeri

Cei 50.000 de români care au căzut victime atacurilor piraţilor cibernetici pot răsufla liniştiţi. Asta pentru că producătorul român de soluţii de securitate cibernetică Bitdefender, împreună cu Poliţia Română şi EUROPOL au pus la dispoziţia celor care au rămas fără datele din calculatoare un instrument gratuit pentru decriptarea datelor fără a plăti sumele cerute de infractorii cibernetici.

ASUS a lansat noul său vârf de gamă, ZenFone 5, cu procesor dotat cu inteligenţă artificială şi raport ecran/şasiu de 90%

ASUS a lansat noul său vârf de gamă, ZenFone 5, cu procesor dotat cu inteligenţă artificială şi raport ecran/şasiu de 90%

ASUS a dezvăluit noua serie ZenFone 5 în cadrul unui eveniment special găzduit la MWC 2018, din Barcelona. Linia include ZenFone 5Z şi ZenFone 5, telefoane de 6,2 inci, cu camere duale, care dispun de ecrane din margine în margine cu un raport ecran/carcasă de 90%, într-un corp compact, comparabil ca dimensiuni cu modelele standard de 5,5 inci.

Acum mulţi ani de zile lucram la o mega corporaţie - una care avea o relaţie specială cu Moş Crăciun :). Într-o bună zi, fiind la un training peste mări şi ţări, cel care conducea respectivul eveniment ne-a pus pe fiecare naţie în parte dintre cei care eram prezenţi să facem un exerciţiu interesant. Trebuia să ne sfătuim între noi, după care să ne ridicăm şi să prezentăm auditoriului care este specificul poporului din care facem parte.

luna trecuta · comentarii (46)

Primăvara anului 2018 începe cu bine. România este codaşa Europei în ceea ce priveşte index-ul economiei şi societăţii digitale. Comisia Europeană calculează anual acest index care înglobează indicatori relevanţi ai performanţei şi competitivităţii digitale. De ce este bine? Pentru că, orice am face, putem doar să creştem în aceste clasamente. Pur şi simplu avem foarte puţine capitole unde mai putem scădea.

acum 2 luni · comentarii (2)

Dragi români umanoizi. Suntem în anul 2040. Eu mă numesc VASILE 3000 (Versatile Artificial Synthetic Intelligence Likable Entity). Sunt un organism cibernetic cu inteligenţă artificială şi cu auto-determinare. Şi vreau să vă propun ca la următoarele alegeri să mă votaţi pe mine şi pe PIA (Partidul Inteligenţei Artificiale).

acum 2 luni · comentarii (6)

„Hacker News“, sub semnătura lui Swati Khandelwal, a adus în urmă cu foarte puţin timp anunţul de care se temeau toţi experţii în probleme de război cibernetic: chiar dacă tânărul analist britanic a reuşit, printr-un miracol, să oprească primul val de atacuri, grupul de hackeri la originea acţiunii criminale care a afectat peste o sută de ţări din lume a lansat noua versiune WannaCry, care nu are o funcţionalitate de tip „kill-switch“.

acum 11 luni · comentarii (52)

Marian Ionescu – Mariciu – este un vlogger cunoscut de internauţii din România pentru vlogul său în care ne arată câte o zi din viaţa lui. Recent a ajuns la 500 de episoade zilnice de vlog şi i-am pus câteva întrebări despre cum să ai succes pe Youtube. Fiind un om care lucrează în social media, Marian ne-a povestit şi cum ne influenţează promovarea non-valorilor atât în televiziune, cât şi în mediul online.

acum 12 luni · comentarii (0)

Asistăm la o evoluţie constantă a pieţei şi odată cu aceasta a consumatorilor. Vorbim, mai exact despre impresionanta evoluţie a tehnologiei, fapt ce a condus inclusiv la schimbarea comportamentului consumatorilor noştri. Astăzi nu ştim dacă să ne bucurăm de instrumentele şi puterea reţelelor sociale sau să ne fie teamă.

acum 1 an · comentarii (2)

„Half the money I spend on advertising is wasted; the trouble is I don’t know which half.” Deşi vechi de un secol, citatul lui John Wanamaker este, probabil, cel mai cunoscut citat din manualele de publicitate. Însă, odată cu dezvoltarea marketingului digital, am început să vedem câte puţin luminiţa de la celălalt capăt al bugetului. Internetul a fost întotdeauna vândut că un mediu foarte măsurabil, în comparaţie cu spaţiile tradiţionale.

acum 1 an · comentarii (0)

Un antreprenor român este faultat de legile ţării noastre fără să aibă nicio vină. Asta se întâmplă destul de des în România de azi din cauza legislaţiei care e gândită parcă să facă viaţa grea antreprenorului mai degrabă decât să-l ajute să prospere (şi în felul asta să-şi plătească şi taxele pe care statul le cere la orice colţ).

acum 2 ani · comentarii (4)

Calitatea serviciilor IT oferite de Gemini Solutions atrage atenţia companiilor de tip unicorn (companii evaluate la peste un miliard de dolari). Criteo a ales Gemini Solutions ca partener tehnologic pentru proiectele de consultanţă şi dezvoltare software.

acum 2 ani · comentarii (0)

Jimmy Wales, fondatorul Wikipedia, a vorbit, ieri, într-o sală de proiecţii de la mallul Băneasa, despre enciclopedia pe care a inventat-o cu 15 ani urmă, al şaptelea cel mai accesat site din lume şi singurul care, de la înălţimea audienţei sale, sfidează relaţia „rating-publicitate-bani“, în jurul căreia sunt construite cele mai mari afaceri ale internetului.

acum 2 ani · comentarii (0)
Postari Recente