Site-ul pe care faci bani jucându-te

0
Publicat:
Ultima actualizare:
gaming xbox

Jocurile pe calculator au crescut în popularuitate foarte mult în ultimii ani, iar fenomenul e-sports capătă din ce în ce mai mare amploare. Sportivii profesionişti au salarii foarte mari, la acelaşi nivel cu alte discipline consacrate. Dacă visul tău este să fii gamer profesionist şi să câştigi bani din asta, o poţi face, chiar dacă nu eşti la un nivel foarte ridicat.

Players Lounge este un site pentru cei care vor să-şi testeze abilităţile de gameri pe bani, un site unde poţi paria pe tine însuţi. Totul funcţionează destul de simplu. Alegi un joc la care te pricepi, setezi o taxă de intrare, de obicei este vorba de o sumă modică, de câţiva dolari, apoi vezi cine acceptă. Dacă ai câştigat meciul, i-ai luat banii oponentului.

În plus, dacă te simţi ceva mai competititv, poţi paria pâna la 500 de dolari, cu cât încrederea în abilităţile tale este mai mare. Site-ul poate fi folosit şi ca o platformă pe care să te întreci cu prietenii tăi, tot pe bani. Players Lounge reţine un comision de 10% din fiecare taxă de participare, iar contul de utilizator poate fi încărcat prin card bancar, PayPal sau Bitcoin.

Jocurile disponibile în acest moment sunt cu preponderenţă cele de pe console, însă există şi câteva titluri de pe PC pe care le poţi juca. Nu lipsesc din ofertă jocuri extrem de populare precum Fortnite Battle Royale sau seria Call of Duty. În plus, nu trebuie să îţi faci griji că poţi ”pica” într-un meci cu cineva care este net mai bun decât tine. 

Players Lounge are un sistem de măsură a abilităţilor unui jucător. Astfel, pe baza stilului tău de joc, vei fi notat cu un punctaj cuprins între 0 şi 100, iar cuplajele se vor realiza între gamerii de valoare apropiată.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite