Ianis Hagi, primul interviu după revenirea pe teren. A stat un an pe tușă din cauza accidentării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ianis Hagi a revenit pe teren după accidentarea teribilă care l-a scos din circuit timp de un an. El a prins și un meci ca titular la Glasgow Rangers, în Cupa Scoției, și speră ca, ușor-ușor, să redevină jucătorul cre a fost. Și mai mult decât atât.

Ianis Hagi a fost aplaudat la revenirea ca titular la Rangers. Foto Getty images
Ianis Hagi a fost aplaudat la revenirea ca titular la Rangers. Foto Getty images

Într-un interviu acordat pentru site-ul celor de la Rangers, Ianis Hagi a vorbit despre momentele grele prin care a trecut în ultimul an. "Mă simt bine. Pentru mine, fiecare zi în care mă simt sănătos e una în care mă simt fericit. A fost un an greu. Încă sunt în proces de a reveni la ceea ce eram înainte. Acum, doar acumulez minute, sper să fie din ce în ce mai multe pe măsură ce jocurile se adună. Să rămân sănătos pe durata întregii săptămâni e obiectivul meu acum.

Ianis Hagi spune că e nerăbdător să ajungă la forma cu care i-a impresionat pe fanii formației scoțiene: ”Sunt un tip care se dedică întotdeauna în proporţie de 100% atât la antrenamente, cât şi la jocuri. Sunt nerăbdător să revin cât mai curând posibil şi, crede-mă, fac tot ce îmi stă în putinţă pentru a mă întoarce la ceea ce am fost, ba chiar mai mult de atât. Pe aspectul acesta sunt concentrat.

Acum înțelege fotbalul altfel

Internaționalul român e conștient că a rămas în urmă din punct de vedere fotbalistic după grava accidentare la genunchi suferită la începutul anului trecut: ”Fiind accidentat, nu am putut să-mi îmbunătăţesc nivelul fotbalistic, aşa că am încercat să mă perfecţionez în diferite aspecte în afara fotbalului.

Am încercat să înţeleg jocul dintr-un alt aspect, dintr-un alt unghi, să înţeleg lucrurile spre care priveşte un antrenor atunci când vine vorba de tactică. Însă înţeleg fotbalul mai mult acum. Am încercat să analizez unde mă potrivesc şi cum să-mi maximizez calităţile, sunt înţeleg cine sunt ca jucător. Sunt cu un pas în faţă”, a spus Ianis Hagi, potrivit site-ului oficial al lui Rangers.

Ianis Hagi a jucat 87 de partide pentru Glasgow Rangers, reuşind 15 goluri şi 21 de pase decisive.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite