Sote de mazăre cu ficat de vită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cantităţi: 500 g ficat de vită, 800 g mazăre congelată, 2 cepe potrivite, 2 morcovi, 100 g ulei de măsline, cimbru, o linguriţă de zahăr, 2 morcovi, apă. Preparare: Ceapa şi morcovii,

Cantităţi: 500 g ficat de vită, 800 g mazăre congelată, 2 cepe potrivite, 2 morcovi, 100 g ulei de măsline, cimbru, o linguriţă de zahăr, 2 morcovi, apă.
Preparare: Ceapa şi morcovii, curăţaţi, se dau prin răzătoarea mică şi se înăbuşă cu apă şi ulei, împreună cu ficatul de vită. După 15 minute vom adăuga mazărea decongelată, 100 ml apă caldă, zahărul şi le lăsăm să fiarbă la foc mic. După alte 10 minute, punem mărarul tocat mărunt şi cimbrul.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite