Articol publicitar

Inovaţie Medicală Românească în Nanotehnologie – de 1.000 de ori mai puternic decât vitamina C

Inovaţie Medicală Românească în Nanotehnologie – de 1.000 de ori mai puternic decât vitamina C

După o iarnă lungă în care am fost privaţi de soare, vitamine şi minerale din legume şi fructe proaspete, acum la început de primăvară avem imunitatea uşor slăbită. Schimbările de temperatură nu ne ajută nici ele prea mult, ba chiar ne pot dezechilibra organismul.

Deşi ne bucurăm de soare şi de natură înverzită, suntem mai predispuşi răcelilor, gripelor şi asteniei de primăvară. Ce putem face pentru a ne adapta mai uşor şi pentru a reveni rapid în formă maximă? 

Teoria o ştim cu toţii: nutriţioniştii recomandă consumul zilnic de fructe şi legume, ceaiuri, fructe de pădure, sport sau mişcare zilnică. De multe ori însă nu "apucăm" să le punem în practică şi pentru aceste situaţii de prevenţie şi întărire preventivă a organismului îţi aducem în atenţie o soluţie ce foloseşte ultima tehnologie din domeniul medical: nanotehnologia şi beneficiile pe care le au antioxidanţii în organism.

 Nanotehnologia, cea mai nouă tehnologie folosită în domeniul sănătăţii

Cunoscută şi sub denumirea de „stiinta viitorului”, nanotehnologia reprezintă orice tehnologie al cărui rezultat final este de ordin nanometric (cele mai fine particule). În realitate nanotehnologia şi inclusiv produsele realizate prin această metodă posedă proprietăţi deosebit de benefice.

 Este şi cazul antioxidantului Nanoxyn Alpha, un antioxidant puternic ce ajută eficient la păstrarea bunăstării organismului, produs dezvoltat prin nanotehnologie. Nanoxyn Alpha este un produs 100% natural şi are la bază o formulă revoluţionară, ce mizează pe absorbtia maximă şi catalizarea efectelor benefice ale ingredientelor.  Mai mult de atât este singurul supliment alimentar care conţine şi livrează oxigen, iar beneficiile în acest caz sunt multiple şi la nivelul tuturor organelor.

 Cum acţionează NanoxynAlpha  în organism şi ce beneficii are Structura din nanocarbon, NanoSOF?

 Imită aspectul unei spume, ce atrage, captează şi  neutralizează cantităţi importante  de toxine şi radicali liberi din organism. Prin aducerea de oxigen la nivel celular, Nanoxyn Alpha reduce stresul oxidativ asupra celulelor.

Întăreşte-ţi IMUNITATEA cu cel mai puternic şi eficient ANTIOXIDANT!

Beneficiile produsului sunt numeroase, dintre cele mai importante putem menţiona:

·         Activarea metabolismului celular printr-o mai bună oxigenare,

·         Menţinerea şi îmbunătăţirea stării generale de sănătate prin eliminarea toxinelor şi a radicalilor liberi,

·         Curăţarea sistemului digestiv şi a ficatului,

·         Suport în reglararea glicemiei

·         Menţinerea unui flux sanguin sănătos printr-o mai bună circulaţie a sângelui,

·         Îmbunătăţirea tonului pielii printr-o mai bună circulaţie periferică,

·         Menţinerea unui nivel sănătos de colesterol şi ESR.

 Nanoxyn Alpha este un produs certificat la cele mai înalte standarde, aprobat de IBA România (Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare), şi în conformitate cu cele mai stricte reguli în vigoare. 

Ne mândrim să spunem că Nanoxyn Alpha este un produs dezvoltat în România, ce şi-a câştigat deja faimă în afară ţării, unde este recunoscut ca un produs românesc de succes pe pieţele din SUA, Marea Britanie şi alte ţări din Uniunea Europeană. 

Cine  a mai folosit şi recomandă  Nanoxyn Alpha?

 Nanoxyn a fost deja folosit de sportivi şi vedete din România, iar în cazul lor rezultatele au fost atât de bune încât au fost de acord să povestească despre experienţa lor cu produsul şi să-l recomande. 

Federaţia Română de Rugby foloseşte Nanoxyn Alpha zilnic  în lupta cu efortul susţinut. Doctorul FRR, Alin Popescu, precizează: „Anatomia unui jucător de rugby perfect este o combinaţie de fortă, agilitate şi rezistentă. Nanoxyn  Alpha ne ajută să creştem ritmul antrenamentelor, iar recuperarea musculară ulterioară este mult mai rapidă”

Florin Zamfirescu, cunoscutul actor român, foloseşte cu încredere acest produs. Indiferent cât de tânăr îţi este spiritul, sunt momente în viaţă când corpul îşi strigă vârsta. Este şi cazul lui şi va fi şi cazul tău, mai devreme sau mai târziu. Ce poţi să faci? Să anulăm îmbătrânirea, încă nu putem, dar prin Nanoxyn Alpa cu siguranţă te poţi ajuta să lupţi eficient împotriva deteriorării celulelor organismului.

 De unde poţi să cumperi Nanoxyn Alpha?  

Poţi să comanzi online AICI , şi tot pe site vei găsi şi mult mai multe informaţii despre produs.    

Multă sănătate îţi dorim!  

 

citeste totul despre: