Ceaiuri care ne protejeaza ficatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numarul persoanelor bolnave de ficat a crescut foarte mult in ultimii ani. Ceaiurile reprezinta, alaturi de medicamente, un tonic cu efecte salutare. Iata cateva sugestii pentru a va pastra un ficat

Numarul persoanelor bolnave de ficat a crescut foarte mult in ultimii ani. Ceaiurile reprezinta, alaturi de medicamente, un tonic cu efecte salutare. Iata cateva sugestii pentru a va pastra un ficat sanatos. Un amestec de ceaiuri alcatuit din: catina alba (15 gr), sunatoare (25 gr), armurariu (15 gr), coada soricelului (15 gr), afin (frunze, 20 gr), cimbrisor (10 gr) , menta (10 gr). Din acest amestec se consuma zilnic 3 cani, intr-un interval de o luna. In paralel, hrana adecvata si medicatia indicata de medicul de specialitate, vor normaliza functiile ficatului - laboratorul organismului uman. Din regimul zilnic mentionam: 1) fructe: citrice, struguri, pepeni, capsuni, mere; 2) legume proaspete: morcovi, brocoli; 3) produse ale stupului: polen 10-20 gr granule, miere 90-100 gr; 4) lactate: branza de vaci slaba, iaurt, kefir, lapte degresat, unt de casa; carne: pui, vita slaba.

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite