Planta care ţine bătrâneţea la distanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un medicament excelent, un condiment deosebit în bucătărie şi o plantă sacră. Proprietăţile sale tămăduitoare ţine bătrâneţea cu problemele ei la distanţă.

Potrivit unui vechi proverb chinezesc  „cine are salvie în casă nu lasă bătrâneţea să se apropie“ şi asta datorită conţinutului bogat de vitamine A, B,C dar şi minerale precum calciu, potasiu, magneziu, fier şi zinc.

Practic, salvia este un mix de ingrediente extrem de benefic pentru buna funcţionare a organismului tău.

Stimulează imunitatea organismului

În cazul în care te confrunţi cu probleme precum pierderile de memorie, infecţii diverse, microbi,  căderea părului sau albirea prematură a acestuia, uleiul de salvie este remediul ideal.

De asemenea ajută la reglarea tiroidei, calmează durerile de stomac, de cap şi în acelaşi timp stimulează pofta de mâncare.

Nici celulita nu este iertată de această plantă tămăduitoare.

Datorită calităţilor sale virale, salvia este de mare ajutor în cazul virozelor, a gripei, răcelii, bronşitei, fiind foarte utilă şi în reducerea febrei dar şi a excesului secreţiilor sistemului respirator.

Are grijă de sistemul digestiv

Uită de gastrită şi de simptomele sale supărătoare. Ceaiul de salvie este indicat mai ales pentru că previne formarea celulelor canceroase, este utilă pentru a reduce dependenţa de tutun, alcool şi tratează dismenoreea.

Află pe clicksanatate.ro cum să vindeci rănile cu salvie!

Aceste alimente stopează dezvoltarea celulelor canceroase!

Efecte secundare posibile ale energizantelor

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite