Paşii necesari pentru a avea un abdomen plat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi toată lumea îşi doreşte o talie subţire, atunci când ai un surplus de kilograme şi vrei să ai un abdomen plat, drumul până acolo este presărat cu nenumărate obstacole.

Fii echilibrat

Hormonii responsabili cu senzaţia de saţietate şi cu numărul kilogramelor dacă nu primesc suficiente calorii nu vor funcţiona corespunzător şi astfel te vei strădui degeaba la sala de sport.

Deci pentru rezultate bune şi de durată ai nevoie de un echilibru, să te alimentezi corespunzător, să te antrenezi 3 zile pe săptămână,  şi să te hidratezi.

Stresul se află într-o strânsă legătură cu hormonul numit cortizol, acesta contribuind la creşterea nivelului de grăsime. Deci pentru rezultate optime ai nevoie pe lângă echilibru, hidratare şi relaxare.

Evită alimentele care balonează

Ai nevoie de alimente cu un aport crescut de fibre, care să uşureze tranzitul intestinal şi să ajute colonul să elimine toate reziduurile. Un alt truc este cel al apei cu lămâie băută mai ales dimineaţa pe stomacul gol, acest truc ajutând la intensificarea arderilor mai ales a grăsimii din zona abdominală.

Află pe Clicksanatate.ro ce alimente şi ce tipuri de exerciţii nu trebuie să-ţi lipsească din programul de slăbit!

Fructele care alungă balonarea şi crampele abdominale

Cum să gestionezi corect crizele de furie ale copilului

Viață sănătoasă



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite