Zâna Măseluţă®

Zâna Măseluţă®

 • Zâna Măseluţă® a citit acum 7 zile

  Documentul publicat marţi de Pressone.ro, privind implicarea Armatei în mineriada din 13-15 iunie 1990, reprezintă o piesă extrem de importantă în desluşirea evenimentelor de acum mai bine de 27 de ani. Şi nu atât în ceea ce priveşte contribuţia minerilor în zdrobirea protestatarilor, cât în ceea ce priveşte rolul ce le fusese rezervat după.

 • Zâna Măseluţă® a citit acum 12 zile
 • Zâna Măseluţă® a citit acum 12 zile

  Mereu ni se spune că democraţia este acea formă de conducere prin care poporul îşi exercită puterea administrative într-un stat, prin intermediul unor reprezentanţi aleşi în Parlament. Asta nu exclude posibilitatea ca cetăţenii să aibă anumite iniţiative legislative, moment în care intervine un instrument-etalon al democraţiei: referendumul.

 • Zâna Măseluţă® a citit acum 12 zile

  Săptămâna trecută, presa a explodat din cauza unui incident de la magazinul Kaufland din Odorheiu Secuiesc, când un client nu a fost servit cu mici deoarece vânzătoarea nu înţelegea limba română. Deşi subiectul a fost prezentat de multe ziare româneşti şi ungureşti, de obicei cu patos şi fobie, o analiză a responsabilităţilor pentru declanşarea acestui scandal mediatic este, cred, necesară.

 • Zâna Măseluţă® a citit acum 12 zile

  Printul nu moare, se reinventează şi este mai viu ca niciodată. Umblă prin Bucureşti sub forma celor mai graţioase mesagere CMYK şi înmânează personal invitatii tuturor jucatorilor din domeniul tiparului si semnalisticii digitale.

 • Zâna Măseluţă® a citit acum 12 zile

  Luni, în faţa aleşilor naţiunii, premierul Mihai Tudose s-a prezentat în mare formă comică. A fost mai ceva decât Baronul Münchausen. A dat toate asigurările din lume că economia românească duduie. Tot luni acelaşi prim-ministru le-a mai cerut românilor încă un pic de răbdărică promiţând că rectificarea bugetară vine în aproximativ o săptămână şi va fi garantat una pozitivă.

 • Zâna Măseluţă® a citit acum 12 zile
 • Zâna Măseluţă® a citit acum 12 zile

  Domnul Liviu Dragnea - şi nu numai el - se declară îngrijorat de presiunea pusă de „unele ambasade“ (mai ales de cea a Statelor Unite) asupra suveranităţii noastre. Cum îşi permit să ne certe, să ne avertizeze, să se amestece în „treburili interne“? Mîine-poimîine o să ne interzică şi să gîndim… (Dar cum să interzici ceva care se întîmplă oricum rar, incoerent şi indescifrabil?).

Vezi mai multe