Zâna Măseluţă®

Zâna Măseluţă®

 • Zâna Măseluţă® a citit acum 3 ore

  Duminică a murit un om. O chema Denisa şi probabil nu m-aş fi asociat cu ea dacă ar fi trăit şi drumurile noastre s-ar fi intersectat. Nu aş fi mers cu ea la film, la cafea, la shopping sau la petreceri. Poate era o persoană extraordinară, dar cel mai probabil nu ne-am fi împrietenit. Dar acest lucru nu înseamnă că eu, ca om, nu încerc o umbră de tristeţe la auzul morţii cuiva. În special, al cuiva tânăr şi care a suferit.

 • Zâna Măseluţă® a citit acum 7 ore

  Cu trei zile în umă, spuneam că desfăşurarea evenimentelor în Polonia o luase pe un drum mai mult decât ciudat, urmând ambiţiile liderului partidului de guvărnământ, Jaroslzlav Kaczynski (despre care mulţi afirmă că este cel care conduce din umbră destinele ţării), de a acapara integral frâiele justiţie şi de a o transforma într-o unealtă ascultătoare la cheremul Partidului său Dreptate şi Justiţie.

 • Zâna Măseluţă® a citit acum 7 ore

  Anunţul făcut în cursul zilei de vineri de dl. Victor Ponta, anunţ referitor la apariţia, începând din toamnă, a unui nou partid politic pe care îl va conduce, complică şi mai mult atât situaţia din interiorul PSD, cât şi pe cea a preşedintelui partidului, dl. Liviu Dragnea.

 • Zâna Măseluţă® a citit acum 7 ore

  Cum nimic nu poate fi mai interesant decît noutăţile privitoare la propria evacuare, a sosit momentul să înţelegem pe ce lume ne aflăm. De ce tocmai acum? Pentru că nu ne mai aflăm. Lumea pe care o cunoaştem se încheie.

 • Zâna Măseluţă® a apreciat comentariul lui Podar acum 8 ore
 • Zâna Măseluţă® a citit acum 8 ore

  Texte esenţiale ale Scripturii amendează drastic obiceiul de a-i judeca pe alţii. „Nu judecaţi, ca să nu fiţi judecaţi!“, „A vedea paiul din ochii altuia şi nu bârna din ochiul tău“, „A arunca piatra crezîndu-te fără de păcat“ sunt tot atîtea îndemnuri la răbdare, iertare, concentrare pe limitele proprii şi nu pe derapajele altora. Dar nu rezultă de nicăieri că trebuie suspendată şi judecata de sine.

 • Zâna Măseluţă® a citit acum 6 zile

  Preşedintele Klaus Iohannis  a declarat, marţi, la o întâlnire cu reprezentanţii administraţiei publice locale din Covasna şi Harghita, că autonomia pe criterii etnice nu este un lucru „dorit“, dar şi că descentralizarea e obligatorie. De asemenea, Iohannis a primit de la un ales local un steag al Ţinutului Secuiesc, preşedintele înmânând, la rândul său, un steag al României.

 • Zâna Măseluţă® a citit acum 6 zile

  România contemporană este tot mai mult dominată de discursuri şi forme de gândire înapoiate. Înapoi la familia tradiţională! Înapoi la naţionalism! Înapoi la valorile noastre (oricare ar fi acestea)! De ce are nevoie societatea noastră de un discurs progresist şi care sunt beneficiile unei gândiri progresiste?

Vezi mai multe