stefan grozav

stefan grozav

 • stefan grozav a citit luna trecuta

  În Piaţa Victoriei s-au strâns în jur de o mie de persoane, în cea de a 14-a zi de proteste antiguvernamentale declanşate după adoptarea OUG privind modificarea codurilor penale. Aproximativ 200 de oameni - susţinători ai Guvernului Grindeanu - au protestat, pentru a noua zi consecutiv, în faţa Palatului Cotroceni, unde au cerut demisia preşedintelui Klaus Iohannis.

 • stefan grozav a citit luna trecuta

  În zilele astea, aproape toată lumea de la noi ştie că Ordonanţa de urgenţă (OUG) nr. 14/2017 este aia care a abrogat OUG nr. 13/2017 (cea care intervenise în viaţa a 8 articole din Codul penal, cele mai cunoscute fiind cele care se referă la abuzul în serviciu, neglijenţa în serviciu şi conflictul de interese, şi a 4 articole din Codul de procedură penală, cel mai cunoscut fiind cel privind denunţul).

 • stefan grozav a citit acum 2 luni
 • stefan grozav a citit acum 2 luni

  Pentru cei care nu ştiu, PISA este un clasament al performanţelor şcolare din 72 de ţări, alcătuit de departamentul Educaţiei din Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE), al cărei membru România nu era încă în urmă cu un an.

 • stefan grozav a citit acum 2 luni

  Deştepţii care au umblat la Codul Penal noaptea, în mod interesat, pe fugă şi cu maximă incompetenţă nu îşi dau seama ce au făcut: au deschis, fie şi din greşeală, calea către legi rasiale şi discriminatorii, fără ca cel care le emite să poată fi pedepsit în vreun fel. Deştepţilor, ce aţi făcut e neglijenţă în serviciu (nu se mai pedepseşte).

 • stefan grozav a citit acum 2 luni

  Nu ştiu cum a fost Revoluţia si nici Mineriadele părinţilor mei, dar vă împărtăşesc că mica mea Revoluţie, trăită ca jurnalist prins în interiorul Guvernului, în ultima noapte din ianuarie 2017, rămâne memorabilă.

 • stefan grozav a citit acum 2 luni

  „Mult stimată şi iubită tovarăşă Lia Olguţa Vasilescu, primar de renume mondial, politician de înaltă clasă şi ţinută morală, mama binefăcătoare a  asistaţilor sociali şi, sper, viitor academician al României. Prin activitatea dumneavoastră, continuaţi să ne luminaţi calea spre progres şi atingerea unor noi standarde de civilizaţie.

 • stefan grozav a citit acum 2 luni

  Aseară, structura de tip mafiot, grupul infracţional care îşi spune guvernul României a dat o lovitură de forţă impunând la, adăpostul nopţii, ordonanţe de urgenţă care schimbă în interesul lui propriu, al preşedintelui PSD Dragnea, al lui Tăriceanu şi al altor corupţi codului penal şi de procedură ale României.

Vezi mai multe