Stancu Dan

Stancu Dan

 • Stancu Dan a citit acum 25 zile

  Pe data de 19 iulie, un comunicat de presă al Primăriei Municipiului Bucureşti anunţa faptul că „Primarul general, Gabriela Firea, s-a întâlnit la sediul Municipalităţii cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, pentru a discuta mai multe aspecte legate de îmbunătăţirea condiţiilor de trafic din Capitală“.

 • Stancu Dan a citit acum 25 zile
 • Stancu Dan a citit acum 25 zile

  Competiţia dintre Bucureşti şi Cluj-Napoca nu mai este doar o chestiune de mândrie locală, ci devine una sistemică, în care competenţele administrative, politice şi de comunicare devin esenţiale.

 • Stancu Dan a citit acum 25 zile

  Cum nimic nu poate fi mai interesant decît noutăţile privitoare la propria evacuare, a sosit momentul să înţelegem pe ce lume ne aflăm. De ce tocmai acum? Pentru că nu ne mai aflăm. Lumea pe care o cunoaştem se încheie.

 • Stancu Dan a citit acum 25 zile

  Duminică a murit un om. O chema Denisa şi probabil nu m-aş fi asociat cu ea dacă ar fi trăit şi drumurile noastre s-ar fi intersectat. Nu aş fi mers cu ea la film, la cafea, la shopping sau la petreceri. Poate era o persoană extraordinară, dar cel mai probabil nu ne-am fi împrietenit. Dar acest lucru nu înseamnă că eu, ca om, nu încerc o umbră de tristeţe la auzul morţii cuiva. În special, al cuiva tânăr şi care a suferit.

 • Stancu Dan a citit acum 29 zile

  Pe zi ce trece devine tot mai limpede că programul de guvernare al PSD este o înşiruire de măsuri ce nu au nicio legătură cu realitatea. Mai mult, deşi acest aşa-zis program a fost folosit pentru învestirea guvernului (Grindeanu şi, cu mici modificări, Tudose), devine tot mai limpede că guvernarea PSD este lipsită complet de direcţie.

 • Stancu Dan a citit acum 29 zile

  Negocierile pentru Brexit, începute în mod oficial în cursul acestui an, ar trebui să dureze până în 2019 şi probabil se vor termina într-o manieră pozitivă pentru toţi actorii implicaţi. Sau aşa spunem în teorie!

 • Stancu Dan a citit acum 29 zile

  Va avea oare Comisia Europeană curajul necesar de a merge până la capăt cu jocurile principiale despre democraţie şi drepturile omului, sancţionând (în fine) guvernul de la Varşovia care îşi trimite ţara în epoca unui naţionalism extrem, autoritar şi mult dincolo de ceea ce, tehnic, ar fi acceptabil în termenii legislaţiilor, prevederilor şi normelor europene?

Vezi mai multe