Sorina Severin

Sorina Severin

redactor
Vezi mai multe
 • acum 12 ore

  Totul despre despre mamografie

  În general, mamografia se recomandă femeilor după vârsta de 40 de ani, însă există şi cazuri în care medicul consideră că este necesară în cazul unor investigaţii mai amănunţite. Dacă urmează să faci o mamografie, probabil că îţi pui o mulţime de întrebări. Pentru câteva dintre ele, avem răspunsurile.

 • acum 15 ore

  Hidratează pielea cu albuş şi miere

  Graţie mineralelor esenţiale şi a proteinelor pe care le conţine, albuşul este utilizat ca un produs de înfrumuseţare, fiind excelent atât pentru păr cât şi pentru piele. În plus, albuşul are proprietăţi antiinflamatoare, astringente şi decongestionate, care sunt esenţiale pentru menţinerea frumuseţii şi sănătăţii tegumentului.

 • acum 16 ore
 • acum 17 ore

  Eşti fumătoare? S-ar putea să ai această boală

  Principala cauză care duce la apariţia bronhopneumopatiei, în 80% - 90% dintre cazuri, este fumatul de ţigărilor pe o perioadă îndelungată. Această boală este a patra cauză de deces la nivel mondial.

 • acum 2 zile

  Măşti cu fructele toamnei

  După o vară cu temperaturi ridicate, pielea ta are nevoie de mai multă atenţie ca de obicei. Şi cum sezonul fructelor este în toi, ce ai spune de câteva măşti naturale pe care poţi să le prepari cu uşurinţă acasă?

 • acum 2 zile
 • acum 2 zile

  Cum să îţi deschizi culoarea părului cu suc de lămâie

  Îţi doreşti o nuanţă de păr mai deschisă şi cu toate acestea nu ai vrea să apelezi la vopsit pentru că îl consideri dăunător? Dacă da, poţi apela cu încredere la metodele naturale de decolorarea cu suc de lămâie. Iată ce trebuie să faci!

 • acum 2 zile

  Motive pentru care ar trebui să foloseşti uleiul de nucă de cocos

  Uleiul de nucă de cocos organic este considerat unul dintre cele mai bune produse pentru piele, el fiind folosit ca ingredient principal în loţiuni, creme, săpunuri şi geluri de duş. Indiferent dacă vrei un hidratant bun sau un cremă antiîmbătrânire, uleiul de nucă de cocos poate fi utilizat pe tegument fără nicio reţinere.

Vezi mai multe