Mircea Barbu

Mircea Barbu

Reporter „Adevărul"
 • acum 7 luni

  VIDEO Cine este Roger Stone, omul care l-a făcut pe Donald Trump preşedinte

  Dacă nu ştiţi cine e Roger Stone, atunci e timpul să aflaţi. Eminenţa cenuşie din spatele drumului spre Casa Albă al lui Donald Trump, dar şi al unor preşedinţi ca Ronald Regan şi Richard Nixon, este unul dintre cei mai controversaţi consultanţi politici din istoria americană. Cu doar câteva zile înainte de ancheta cu privire la presupusele sale legături cu Rusia, Stone a vizitat Bucureştiul şi a acordat un interviu ziarului „Adevărul“.

 • acum 7 luni

  INTERVIU VIDEO Margarida Marques „Portugalia va sprijini România în negocierile cu privire la Brexit“

  Secretarul de stat portughez pentru Afaceri Europene, Margarida Marques, a avut o serie de întrevederi cu oficialii români la Bucureşti. Într-un interviu pentru „Adevărul”, aceasta i-a asigurat pe români că vor avea un aliat de nădejde în Portugalia pe tema Brexit-ului, a vorbit despre competiţia dintre cele două ţări pentru găzduirea unei importante agenţii UE şi ne-a avertizat cu privire la ce ne aşteaptă când vom prelua preşedinţia Europei.

 • acum 7 luni

  VIDEO REPORTAJ „PNL-ul trebuie să creeze locuri de muncă în ţara asta pentru membrii de partid!”

  Congresul PNL de sâmbătă a fost un prilej bun de a-i întreba pe membrii obişnuiţi al partidului care sunt valorile de dreapta pe care ei le susţin şi le promovează în România. Răspunsurile de-a dreptul halucinante, incoerente şi cu puternice accente de regret al comunismului ceauşist denotă cât de gravă este criza politică din interiorul unuia dintre cele mai mari partide din ţara noastră.

 • acum 7 luni
 • acum 8 luni

  INTERVIU Martorul clipelor de groază de la Londra: „Când i-am văzut cu cuţitele în mână, am aruncat cu două lăzi în ei”

  Un român a fost martor ocular la atacurile teroriste de sâmbătă seara din capitala Marii Britanii. Într-un interviu pentru „Adevărul”, Florin Morariu povesteşte, în detaliu, despre momentele de groază trăite, ce l-a motivat să-şi rişte viaţa şi să-i confrunte pe atacatori, dar şi despre sentimentul de teamă pe care îl trăieşte în urma tragediei.

 • acum 8 luni
 • acum 8 luni

  Deputatul Miron Ignat, în presa rusă: „Românii se spală în troacă!“

  Într-un interviu acordat agenţiei ruse de presă TASS, deputatul Miron Ignat, ales din partea comunităţii ruşilor lipoveni din România, susţine că poporul român are o igienă precară, că lipovenii ar fi fost persecutaţi de români de-a lungul istoriei, inclusiv la ultimul recensământ, şi doreşte ca ţara noastră să-şi întărească relaţiile cu Rusia, în ciuda sancţiunilor internaţionale impuse Moscovei.

 • acum 8 luni

  VIDEOREPORTAJ BurgerFest 2017 îşi deschide porţile în acest weekend

  BurgerFest a ajuns deja la a treia ediţie, iar în acest weekend bucătarii se întrec în reţete din ce în ce mai îndrăzneţe. Nici muzica live nu va lipsi, peste 30.000 de persoane fiind aşteptate la evenimentul care va avea loc la Verde Stop (pe strada Barbu Văcărescu 162-164 din Capitală).

Vezi mai multe