Maria Tufan

Maria Tufan

Vezi mai multe
 • acum 3 ore

  Ponta face noi achiziţii de la PSD. Printre ele şi un fost ministru

  Mircea Titus Dobre, fost ministru al Turismului în guvernul Tudose, şi Gabriela Podaşcă, deputat PSD, s-au alăturat miercuri partidului Pro România, fondat de Victor Ponta şi Daniel Constantin, potrivit unor surse politice. Alăturarea celor doi are loc la doar o zi după ce Victor Ponta anunţase pe Facebook transferul în Pro România al unei foste parlamentare PSD.

 • acum 4 ore

  Nicolicea ameninţă un deputat USR pentru că a transmis live pe Facebook: Exercită profesiunea de reporter şi ar putea să-şi înceteze mandatul

  Deputatul USR Stelian Ion a publicat, miercuri, pe Facebook filmarea live din Comisia Iordache prin care a arătat ameninţările primite de la preşedintele Comisiei juridice din Camera Deputaţilor, Eugen Nicolicea. Acesta a insinuat, în timpul şedinţei, că Stelian Ion şi-ar putea înceta mandatul de deputat din cauza „stării de incompatibilitate”, motivul fiind că Ion „exercită profesiunea de reporter freelancer transmiţând live din sală”.

 • acum 7 ore
 • acum 9 ore

  Dăncilă: Avem bani de salarii şi de pensii. Uitaţi de Pilonul II. Domnul preşedinte poate să aibă opinia lui

  Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri, înainte de a participa la întâlnirea cu Liviu Dragnea şi cu Călin Popescu Tăriceanu, care va avea loc la Guvern, că există bani de pensii şi de salarii şi că nu îşi doreşte să se creeze îngrijorări în rândul societăţii. Întrebată despre declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis, aceasta a explicat că preşedintele „poate să spună şi să aibă opinia lui”.

 • ieri

  Victor Ponta continuă racolările: azi a „transferat“ un deputat de la PSD şi altul de la PMP

  Pro România, partidul fondat de Victor Ponta şi de Daniel Constantin, îşi măreşte pe zi ce trece numărul de membri, ultima venită în organizaţie fiind deputata PSD de Brăila Emilia Meiroşu. Fostul premier a anunţat marţi că „se bucură” de alăturarea deputatei, aceasta fiind una dintre colegele „care a dus multe bătălii politice pentru PSD”. În Pro România au mai intrat recent şi deputatul PSD Cătălin Nechifor, dar şi Ion Tabugan de la PMP.

 • ieri

  PNL cere demisia ministrului Transporturilor

  Preşedintele Comisie de Transporturi din Parlament, deputatul PNL, Lucian Bode, a declarat marţi că îl invită din nou în Comisie pe ministrul Transporturilor, Lucian Şova, pentru a îşi prezenta demisia din fruntea ministerului. Acesta a mai anunţat că, în caz contrar, PNL va depune o moţiune simplă împotriva lui.

 • ieri
 • ieri
Vezi mai multe