Iurii Botnarenco

Iurii Botnarenco

Vezi mai multe
 • acum 17 ore
 • ieri

  PCRM îndeamnă chişinăuienii să voteze pentru demiterea lui Dorin Chirtoacă

  Partidul Comuniştilor îndeamnă locuitorii capitalei şi ai suburbiilor să-şi dea voturile pentru revocarea primarului general al municipiului Dorin Chirtoacă, pe care îl consideră incompetent, şi prin aceasta să salveze Chişinăul. Potrivit unui comunicat de presă al formaţiunii, timp de zece ani de gestionare defectuoasă, Chişinăul s-a transformat în una dintre cele mai neîngrijite capitale din Europa şi din întregul spaţiu post-sovietic.

 • ieri
 • ieri
 • ieri
 • ieri

  CSJ a rămas fără un judecător

  Curtea Supremă de Justiţie a rămas fără un judecător. Este vorba despre Ghenadie Nicolaev. Parlamentul a adoptat vineri, 17 noiembrie, o hotărâre prin care judecătorul a fost eliberat din funcţie în baza cererii depuse, transmite IPN.

 • ieri

  Tudor Deliu, despre mobilizarea generală din Transnistria: Guvernarea acţionează în tandem cu aşa-zisele autorităţile transnistrene

  Liderul fracţiunii parlamentare a Partidului Liberal Democrat, Tudor Deliu, menţionează că, pe parcursul ultimei luni, majoritatea bărbaţilor din regiunea transnistreană au primit citaţii prin care sunt chemaţi la exerciţii de mobilizare generală. Politicianul susţine guvernarea de la Chişinău încearcă să treacă acest caz la tăcere şi acest fapt denotă că acţionează în tandem cu aşa-zisele organe din regiune, transmite IPN.

 • ieri

  Sergiu Tofilat: Voi candida la alegerile pentru Primăria Chişinău

  Activistul civic şi expertul în economie Sergiu Tofilat spune că va candida la alegerile pentru Primăria Chişinău. Tofilat afirmă că trebuie să fie revocat din funcţie duminică, 19 noiembrie, primarul suspendat Dorin Chirtoacă, iar în primăvară să fie organizate alegeri anticipate, pentru a nu admite faptul ca, până la alegerile locale noi din 2019, Primăria să fie controlată de către Vlad Plahotniuc, prin intermediul Silviei Radu, transmite IPN.

Vezi mai multe