Iulian Bulai

Iulian Bulai

Deputat USR
 • acum 4 luni

  Revoluţie culturală în vest. Ipocrizie în est

  Am o relaţie destul de strânsă cu Scandinavia. Am intrat în contact cu acest spaţiu acum mulţi ani şi, de asemenea, am locuit mai mulţi ani în Norvegia. De fiecare dată când ajung pe aceste meleaguri, descopăr câte ceva nou. Recent, mi-a fost dat să intru pentru prima dată într-o grădiniţă din Norvegia. Îmi sare în ochi programul pentru zilele de sărbătoare: prima pe listă este sărbătoarea de încheiere a Ramadanului, Eid.

 • acum 4 luni

  Deputatul Leoreanu. Romanstan

  Sunt prins cu nişte lucruri şi am ratat anunţul făcut recent de primarul PNL al municipiului Roman privind propunerea de a-l numi cetăţean de onoare pe fostul edil, în prezent deputat, domnul Laurenţiu Dan Leoreanu. Propunerea se află pe ordinea de zi a şedinţei de luni, 31 iulie.

 • acum 5 luni

  USR, nu vreau să ne rupem

  Acum 10 luni, am intrat în contact cu cel mai promiţător partid din România. Un grup de oameni faini adunaţi din toată ţara. Nu ne ştiam reciproc, dar ştiam că avem aceleaşi intenţii în politică: o justiţie curată, administraţie eficientă şi digitalizată, dar şi continuarea luptei anticorupţie. Nimeni din USR nu contesta aceste ambiţii ale partidului.

 • acum 6 luni

  Implicarea politică. Obstacole nefireşti

  S-a întâmplat într-un mic târg de provincie. Ea este elevă la un liceu bun din oraş. Voluntară într-o organizaţie de elevi, implicată în campania electorală a unui candidat la alegerile locale parţiale. Se implică politic pentru că vrea să înveţe puţin din cultura organizaţiei de partid, să înveţe să vorbească cu oamenii, eventual să se pregătească pentru o carieră în marketing. El este profesor la acelaşi liceu din oraş.

 • acum 6 luni

  Coaliţia pentru Familie. Îmi place cum sună, dar nu susţin

  Marţi am participat pentru prima dată la întâlnirea Grupului Ecumenic de Rugăciune din Parlamentul României. Am aflat de existenţa lui acum trei săptămâni, când un coleg deputat m-a înscris într-un grup de What's App. Da, sunt creştin. Adică merg duminica la biserică fie singur, fie cu familia, după cum ne potrivim.

Vezi mai multe