Florinela Iosip

Florinela Iosip

redactor educaţie
Vezi mai multe
 • acum 3 ore
 • acum 21 ore

  Firea a anunţat că vineri se închid şcolile

  Edilul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, marţi, că unităţile şcolare din Bucureşti vor fi închise vineri din cauza condiţiilor meteo dificile. Pentru vineri meteorologii au anunţat maxime în jurul a 0 grade şi minime între -5 şi -3 grade Celsius.

 • acum 21 ore
 • acum 21 ore

  Legea privind acordarea de miere în şcoli a trecut de Senat

  Plenul Senatului a adoptat, marţi, propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Legii 509/2006 privind acordarea de miere de albine ca supliment nutritiv pentru preşcolari şi elevii din clasele I - IV din învăţământul de stat şi confesional. Camera Deputaţilor este for decizional.

 • acum 22 ore

  Legea Manualui Unic a trecut de Camera Deputaţilor

  Deputaţii au votat, marţi, cu 191 voturi "pentru", 97 "împotrivă" şi trei abţineri, Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului 76/2017 prin care Editura Didactică şi Pedagogică se transformă în societate pe acţiuni. Aceasta va avea sarcina a realiza manualele şcolare obligatorii. Camera Deputaţilor este for decizional.

 • acum 22 ore

  Cât vom plăti pentru ambalajele reutilizabile

  Valoarea garanţiei pe care cetăţenii o vor plăti la fiecare achiziţionare de produs în ambalaj reutilizabil va fi între 0,5 - 0,6 lei bucata, a afirmat, marţi, ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu.

 • acum 23 ore

  Românii, chemaţi la vot în mai 2019

  Alegerile pentru Parlamentul European se vor desfăşura între 23 şi 26 mai 2019, conform unei decizii adoptate marţi, la Bruxelles, de miniştrii afacerilor europene din statele membre ale Uniunii Europene, transmit AFP şi dpa.

 • ieri

  UPDATE Sindicatele din Sănătate au pichetat, marţi, Ministerul Finanţelor. Care sunt nemulţumirile sindicaliştilor.  Pintea: veniturile medicilor nu scad

  Uniunea Sindicală SANITAS Bucureşti a deschis, marţi, şirul acţiunilor de protest cu pichetarea Ministerului Finanţelor. Principala nemulţumire a sindicaliştilor este legată de reglementarea sporurilor, care le-ar aduce mai puţini bani în buzunare. Pe de altă parte, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea spune că veniturile medicilor nu vor scădea. Pichetarea s-a desfăşurat între orele 11:00-13:00.

Vezi mai multe