Daniela Serb

Daniela Serb

Vezi mai multe
 • acum 2 zile

  Exerciţii pentru modelarea picioarelor

  Pe măsura înaintării în vârstă, tonusul muscular, forma şi starea pielii picioarelor se deteriorează. Alimentaţia sănătoasă şi exerciţiile fizice pot ajuta la optimizarea sănătăţii părţilor care se văd la exterior.

 • acum 2 zile
 • acum 2 zile

  Varicele devin mai proeminente vara. Semne care anunţă apariţia acestora

  CIRCULAŢIE Venele varicoase sunt o problemă de sănătate des întâlnită în România. Studiile de specialitate arată 80% din populaţia adultă suferă de insuficienţă venoasă  cronică. Boala varicoasă este de 3-4 ori mai frecventă în rândul femeilor, cauzele ei fiind multiple: de la statul prelungit în picioare, până la predispoziţia genetică şi sarcină.

 • acum 19 zile

  Chiar putem scăpa de celulită?

  PROCEDURI Eficienţa tratamentelor anticelulită depinde de tipul şi de gradul acesteia, precum şi de contextul în care a apărut. Din fericire, există echipamente moderne care realizează în acelaşi timp mai multe proceduri şi care pot atenua sensibil această problemă estetică. În plus, aparatura de ultimă generaţie, dar şi injecţiile cu aminoacizi reîntineresc pielea şi îi redau fermitatea.

 • acum 19 zile

  De ce îşi fac românii abonamente la clinici private

  POSIBILITĂŢI Spre deosebire de spitalele de stat, clinicile private sunt, în cele mai multe cazuri, mai bine dotate, beneficiază de aparatură performantă, minim invazivă, de personal complet, iar rezultatele investigaţiilor le parvin rapid pacienţilor care solicită aceste servicii.

 • acum 19 zile
 • acum 20 zile

  Dr. Mirona Furtună, medic cu supraspecializare în reproducere umană asistată: „Tratamentul infertilităţii este unul dintre cele mai grele“

  DIFICULTATE Dr. Mirona Furtună, medic specialist în obstetrică-ginecologie la Spitalul Clinic Filantropia din Bucureşti, cu supraspecializare în tehnici de reproducere asistată medical, vorbeşte despre cauzele infertilităţii şi despre lupta pe care medicii o duc alături de perechile afectate de această boală pentru a împlini, în cele din urmă, visul de a deveni părinţi.

 • acum 21 zile

  Dintele sănătos face zâmbetul frumos

  STOMATOLOGIE Încă suntem deficitari când vine vorba de igiena orală. O spun chiar şi medicii stomatologi de la clinicile de lux din Capitală, care au de „rezolvat“, de cele mai multe ori, probleme dentare de natură infecţioasă, perfect evitabile dacă am fi mai atenţi cu noi înşine. Cariile netratate duc inevitabil la pierderea dinţilor. Iar adulţii tineri din România au foarte mulţi dinţi lipsă, atrag atenţia dentiştii.

Vezi mai multe