Dan Anghel

Dan Anghel

 • acum 6 ore
 • acum 6 ore

  Guvernul va prezenta un plan de acţiuni pentru următoarele şase luni

  Guvernul va veni săptămâna viitoare cu un nou plan de dezvoltare a ţării şi creşterii economiei pentru perioada iulie-decembrie 2017. Preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, a declarat după şedinţa săptămânală a formaţiunii că agenda va cuprinde reforme şi priorităţile guvernării pentru următoarea perioadă de timp, transmite IPN

 • acum 6 ore
 • acum 7 ore

  Salvatorii instalează puncte de reabilitare anticaniculă

  Salvatorii instalează puncte de reabilitare anticaniculă în cele cinci sectoare ale capitalei, dar şi în raionul Cahul, municipiul Bălţi şi UTA Găgăuzia. Oamenii pot veni aici pentru a bea apă şi a se proteja de soare. În caz de necesitate, salvatorii le vor acorda primul ajutor calificat, transmite IPN.

 • acum 7 ore
 • acum 8 ore

  Examenul de bacalaureat a fost promovat de 58% dintre candidaţi

  Sesiunea de bază a examenului de bacalaureat 2017 a fost promovată de 58% dintre candidaţi. Numărul candidaţilor cu nota medie mai mare sau egală cu 8 este de 1.467, în comparaţie cu 1.316 în 2016. 264 de candidaţi au nota medie mai mare sau egală cu 9, în comparaţie cu 178 în 2016.

 • acum 8 ore

  25 de eurodeputaţi cer Moldovei să renunţe la schimbarea sistemului de vot

  Europarlamentarii cer guvernării de la Chişinău să renunţe la intenţia de a schimba sistemul electoral. Într-o scrisoare trimisă luni, 26 iunie, pe numele preşedintelui Igor Dodon, al premierului Pavel Filip şi al preşedintelui Parlamentului, Andrian Candu, 25 de deputaţi ai Parlamentului European îşi exprimă îngrijorarea în legătură cu ultimele evenimente din Republica Moldova, transmite Radio Europa Liberă în ediţia online, citată de IPN.

 • acum 10 ore

  Coraportorii APCE vin din nou în Republica Moldova

  Coraportorii Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) vor efectua, în luna iulie, o vizită de lucru în Republica Moldova pentru a documenta realizările reformei sectorului de justiţie şi în ceea ce priveşte respectarea drepturilor omului.

Vezi mai multe