Ciobanu Constantin

Ciobanu Constantin

Vezi mai multe
 • acum 2 zile

  Concursul de Eleganţă Sinaia, unul dintre cele mai speciale evenimente din regiune dedicate automobilelor de epocă

  Mâine, 24 iunie, are loc Concursul de Eleganţă Sinaia, unul din cele mai speciale evenimente din Europa de Est dedicate automobilelor de epocă. Evenimentul, organizat sub Înaltul Patronaj al M.S. Regelui Mihai I al României, beneficiază de un cadrul de excepţie: Domeniul Regal Peleş şi castelul pentru prezentarea şi parada concurenţilor şi Casionul Sinaia pentru festivitatea de premiere.

 • acum 4 zile

  Cele mai bune motoare ale anului 2017

  Au fost desemnate cele mai bune propulsoare din lumea auto în anul 2017. Au fost acordate 13 premii, iar printre acestea se află şi propulsorul 1.0 EcoBoost produs la Craiova.

 • acum 5 zile

  Test Drive Suzuki SX4 S-Cross 1.4 BoosterJet AllGrip

  Când ai în faţă o caroserie durdulie care îmbracă un propulsor de cilindree mică supraalimentat care îşi trimite resursele spre cele două punţi prin intermediul unei cutii automate... nu eşti prea optimist.

 • acum 5 zile
 • acum 5 zile

  Mitsubishi off-road day

  O zi alături de Mitsubishi, o legendă când vine vorba de off-road. Un constructor care are acasă 12 trofee pentru primul loc câştigate în rally-raid-ul Paris-Dakar. Iar dintre acestea, şapte sunt consecutive.

 • acum 7 zile
 • acum 9 zile

  BMW Seria 6 Gran Turismo

  Noul BMW Seria 6 Gran Turismo combină confortul pe distanţe lungi al unui sedan de lux, cu un plus de spaţiu interior şi caracter practic, precum şi cu linia elegantă a unui coupe. Noul model continuă nişa deschisă de BMW Seria 5 Gran Turismo, reprezentând o evoluţie cu o notă suplimentară de exclusivitate şi calitate care este evidenţiată şi de schimbarea de nume.

 • acum 11 zile

  Hyundai prezintă noul Kona

  Hyundai Kona, un model care vine să consolideze oferta de SUV-uri a constructorului corean. Un lucru este cert, din punct de vedere estetic, modelul va naşte câteva controverse.

Vezi mai multe