Alin Saviuc

Alin Saviuc

 • Alin Saviuc a citit acum 5 zile

  Pe zi ce trece devine tot mai limpede că programul de guvernare al PSD este o înşiruire de măsuri ce nu au nicio legătură cu realitatea. Mai mult, deşi acest aşa-zis program a fost folosit pentru învestirea guvernului (Grindeanu şi, cu mici modificări, Tudose), devine tot mai limpede că guvernarea PSD este lipsită complet de direcţie.

 • Alin Saviuc a citit acum 6 zile

  Europa are nevoie de leadership! Ultimele evoluţii ne-au convins că Bruxelles-ul emite edicte, iar ceilaţi membri fac ceea ce cred că este în interesul lor. Uniunea de astăzi se îndreaptă spre irelevanţă. Va fi Macron noul lider? În Est, SUA se pregăteşte să instaleze un cordon sanitar împotriva Moscovei. Relaţia SUA-Rusia este frântă, fiecare având propria viziune asupra a ceea ce nu merge bine între ele.

 • Alin Saviuc a citit acum 6 zile
 • Alin Saviuc a citit acum 6 zile

  Dezbaterile legate de tematica salariului minim se menţin la fel de acute. Deşi ambele tabere pun în scenă teorii/cercetări empirice relevante sau mai puţin relevante, în ultima perioadă este relativ consensuală nevoia de implementare a salariului minim ca instrument/măsură de reducere a inegalităţilor economice şi sociale, micşorarea sărăciei şi a deprivării materiale şi creştere economică incluzivă.

 • Alin Saviuc a citit acum 6 zile

  Ieri m-am uitat pentru câteva ore la Antena 3 în perioada de maximă audienţă. Mă uit de vreo şase luni constant atât la Antena 3, cât şi la RTV. Documentez felul în care cele două posturi de televiziune influenţează opinia publică şi rezultatele eforturilor jurnaliştilor de la Antena 3 şi de la RTV şi ale invitaţilor acestora de a promova o agendă pe care eu o percep ca fiind toxică.

 • Alin Saviuc a citit acum 6 zile

  Ministrul Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh, a respins, miercuri, acuzaţiile că ar fi acordat banii din Programul de Dezvoltare Locală I pe criterii politice şi a explicat că autorităţile locale au încasat sumele pe principiul „primul venit, primul servit”. Reacţia ministrului vine după ce „Adevărul“ a scris că Olt, Teleorman şi Giurgiu sunt judeţele care au luat grosul banilor din PNDL, acestea fiind controlate de apropiaţi ai lui Dragnea.

 • Alin Saviuc a citit acum 6 zile

  Relaţiile între liderul PSD Liviu Dragnea şi televiziunea Antena 3, post la care social-democratul mergea regulat să anunţe cum e implementat programul de guvernare, s-au răcit în ultimele săptămâni, odată cu numirea lui Mihai Tudose ca premier şi cu speranţele eliberării din închisoare a patronului trustului Intact Media, Dan Voiculescu.

 • Alin Saviuc a citit acum 6 zile
Vezi mai multe