Afrodita Cicovschi

Afrodita Cicovschi

Vezi mai multe
 • acum 10 ore

  Big Brother pentru firme: CE propune stocarea şi prelucrarea datelor tuturor întreprinderilor din UE

  CE propune un nou set de norme pentru reglementarea fluxului liber al datelor fără caracter personal în UE, scopul declarat fiind acela de a valorifica întregul potenţial al economiei UE a datelor. Oficialii europeni consideră că aplicarea noilor dispoziţii va aduce o creştere a PIB-ului UE cu 8 miliarde euro pe an şi va permite IMM-urilor şi start-up-urilor să intre pe noi pieţe

 • acum 13 ore
 • acum 13 ore

  UE are o nouă Strategie privind politica industrială

  Strategia prezentată luni de Comisia Europeană priveşte, printre altele, consolidarea securităţii cibernetice, modernizarea cadrului legal privind drepturile de proprietate intelectuală şi îmbunătăţirea modului de funcţionare a procedurilor de achiziţii publice în UE.

 • acum 14 ore

  Cel mai mare lanţ de magazine de jucării din SUA şi-a cerut falimentul

  Toys R 'Us Inc are aproximativ 1.600 de magazine şi 64.000 de angajaţi, dar şi datorii de peste 5 miliarde de dolari. Compania a primit un angajament de finanţare de peste 3 miliarde de dolari pentru plata parţială a datoriilor, pe care îl va primi doar dacă instanţa este de acord. Principalii furnizori, companii din China, se tem că nu vor mai fi plătiţi pentru comenzile primite.

 • acum 15 ore
 • acum 16 ore

  Transportatorii spun că vor creşte preţurile la carburanţi, dacă negocierile pe supraacciză eşuează. Mişa susţine că nu ştie cât mai costă benzina

  Deşi mai mulţi jucători din piaţă au anunţat că preţurile la raft nu se vor majora după introducerea supraaccizei la carburanţi, acestea ar putea creşte substanţial, în cazul în care Executivul nu se angajează să returneze transportatorilor o parte din supraacciză. Ministrul Finanţelor spune că nu ştie dacă s-a majorat preţul, dar urmăreşte situaţia.

 • acum 3 zile

  Supra-acciza la carburanţi aduce un val de scumpiri până-n Crăciun

  Transporturile, industria alimentară şi patronatele sunt de acord că introducerea supraaccizei la carburanţi nu se va resimţi aproape deloc în perioada imediat următoare, scumpiri ale preţurilor putându-se înregistra doar în mod speculativ, la comercianţii care nu fac niciun fel de calculaţie de preţ. Impactul major va avea loc însă spre sfârşitul anului, când toate cheltuielile suplimentare se vor reflecta în preţuri.

 • acum 4 zile

  Banca Transilvania va prelua Bancpost până la sfârşitul lunii octombrie

  Banca Transilvania (simbol bursier TLV), a doua instituţie de credit după active de pe piaţa românească, a anunţat vineri Bursa de Valori Bucureşti (BVB) că negocierile privind preluarea Bancpost vor continua, urmând ca obţinerea tuturor aprobărilor şi parcurgerea tuturor etapelor necesare preluării să fie terminate până la sfârşitul lunii viitoare.

Vezi mai multe