ADH

ADH

 • acum 17 ore

  Top 5 meniuri la grătar pentru 1 Mai

  De 1 Mai te vezi cu prietenii la un grătar? Perfect, înseamnă că veţi petrece momente frumoase împreună, însă ar fi de preferat să nu omiţi un aspect la care să fii atent în perioada următoare: variantele de meniu potrivite acestei ocazii.

 • acum 5 zile

  BURGERFEST 2018 va avea loc în perioada 11 – 13 mai, la Verde Stop

  A BURGĂRI, burgăresc, burgăreşti, burgărim vb. 1. A degusta un număr cât mai mare de burgeri, la iarbă verde, la BURGERFEST 2018  2. A nu lăsa niciun burger neterminat. 3. A te bucura de un weekend în aer liber, cu multă muzică bună, distracţie şi evident, burgeri senzaţionali!

 • acum 6 zile
 • acum 6 zile

  Cei mai cunoscuţi streameri de pe Twitch

  Pentru necunoscători, Twitch.tv este o platformă online prin intermediul căreia utilizatorii pot face live streaming sau îşi pot asuma poziţia de spectatori pentru alţii ce o fac. Acest website a fost lansat în vara anului 2011 şi de atunci a crescut neîncetat în popularitate şi număr de vizitatori. În principal conţinutul media regăsit pe site este constituit din videouri de gameplay şi discuţii pe teme legate de jocuri.

 • acum 6 zile

  Georgios Stassis, Country Manager Enel România: Cum putem transforma un număr impresionant de rezultate Google în una din cele mai mari oportunităţi economice

  Tranziţia energetică a României. „România are un potenţial energetic extraordinar“. Cred că ar fi greu pentru oricine din România să spună de câte ori a auzit aceste cuvinte sau când a fost prima oară când le-a auzit. Probabil de foarte multe ori. Şi cu mulţi ani în urmă. O simplă căutare Google cu „potenţialul energetic al României” ne va oferi peste 2 milioane de rezultate.

 • acum 6 zile

  ECO SUD SA a preluat gestiunea deşeurilor în Bacău şi devine lider de piaţă în România

  Grupul ECO SUD SA a preluat, începând de luni, 16 aprilie 2018, gestiunea deşeurilor în judeţul Bacău, în urma unei licitaţii organizată de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Salubrizare (ADIS). Soluţia Eco Sud fost desemnată câştigătoare pentru excelenţa în servicii dar şi a responsabilităţii faţă de mediul înconjurător, trăsături ce au caracterizat activitatea companiei în cei aproape 20 de ani de experienţă.

 • acum 7 zile
 • acum 7 zile

  Kent Jones - curator la American Independent Film Festival

  Kent Jones, cineast, curator şi directorul Festivalului de Film de la New York, a acceptat să realizeze pentru ediţia din acest an a American Independent Film Festival o selecţie de filme  reprezentative pentru curentul „indie” – filme pe care le va şi introduce în persoană spectatorilor bucureşteni.

Vezi mai multe