ADH

ADH

 • acum 14 ore

  Protestul de la Glina

  Data de 24 iunie a însemnat pentru locuitorii din Glina si Popeşti-Leordeni zi de protest! În urma problemelor întâmpinate în ceea ce priveşte groapa de gunoi de la Glina, locuitorii zonelor limitrofe au decis să protesteze, având în vedere că până acum rugăminţile nu le-au fost ascultate.

 • acum 4 zile
 • acum 5 zile

  Media Consulta Internaţional şi EximBank susţin RomânIA Autentică!

  În ziua de 24 iunie, Media Consulta Internaţional, împreună cu partenerul oficial EximBank, vă invită să vă alăturaţi la cea de-a doua ediţie a evenimentului RomânIA Autentică, organizat la Palatul Culturii din Iaşi,  la Casa Memorială „Constantin Brâncuşi” din satul Hobiţa şi în Parcul Coloanei Infinitului din Târgu Jiu.

 • acum 5 zile

  5G – drumul către Societatea Interconectată

  Când 4G şi-a făcut apariţia pe piaţa telefoniei mobile, wow!-efectul a fost imediat. Pur şi simplu internetul se mişca la viteze impresionante. Nemaipomenitul se întâmpla pe telefoanele utilizatorilor, iar posibilităţile deschise erau practic infinite.

 • acum 7 zile

  Chef Horia Vîrlan, show culinar cu hei la noua staţie Rompetrol din Bucureşti

  Maestrul bucatar Horia Vîrlan a fost încântat de prima sa experienţă culinară hei, la Rompetrol Onesti si revine joi, 22 iunie, la statia proaspat deschisă de Rompetrol în strada Valea Oltului, nr. 93-95, Bucureşti. Maestrul va oferi un show culinar in care va imbina ingredientele salatelor Hei intr-o reteta speciala, pe care o va recomanda celor prezenti la reprezentatia lui. Demonstratia culinară va incepe de la ora 17.30.

 • acum 10 zile

  The Grand Avenue s-a transformat, pentru o zi, în Italian Lifestyle Avenue

  Sute de persoane au fost prezente, ieri, la sărbătoarea italiană din cadrul galeriei comerciale The Grand Avenue, care s-a metamorfozat, o seară, într-un peisaj autentic peninsular, cu măslini, palmieri şi leandri. Printre invitaţi s-au aflat persoane publice, oameni de afaceri din comunitatea italiană, clienţi, parteneri şi oficiali ai Italiei în ţara noastră: ambasadorul Marco Giungi şi reprezentanţii Consulatului General al Italiei în România.

 • acum 11 zile

  Procter and Gamble. Educaţie şi meserie la Urlaţi, Prahova

  Procter and Gamble a reuşit să reînvie interesul elevilor pentru şcoala de meserii. Se întâmplă la Urlaţi, în Prahova, unde compania sprijină formarea de specialişti. 28 de elevi învaţă acum în clasa tehnică cu specializarea electronist-automatist.

 • acum 12 zile
Vezi mai multe