ADH

ADH

 • acum 2 zile

  Pronosticuri de la specialişti pentru Serie A, Premier League şi Ligue 1

  Specialiştii din cadrul celei mai mari şi mai active comunităţi de la noi din ţară ne-au propus nu mai puţin de 6 pronosticuri pentru meciurile de top din această etapă. Meciurile vizate sunt: Atalanta BC vs SSC Napoli, FC Internazionale vs AS Roma, Southampton FC vs Tottenham Hotspur şi Olympique Lyon vs Paris St. Germain, iar casele de pariuri sportive online recomandate le găsiţi mai jos.

 • acum 2 zile

  Antreprenorii pot testa gratuit reţeaua de date 4G a Telekom

  Telekom Romania a lansat spre finele lui 2017 o nouă suită de servicii pentru companii care le-au propus antreprenorilor o serie întreagă de avantaje. Despre acestea, dar şi despre planurile de anul acesta al companiei, am vorbit cu Andreea Cramer, Director Segment Management, Telekom Romania.

 • acum 2 zile
 • acum 5 zile

  Pariază informat pe Australian Open 2018

  Australian Open a început, iar jucătoarele din România sunt în prima linie. Pe lângă emoţiile create pe teren de Simona şi compania, cel mai mare eveniment sportiv al începutului de an îi aduce pe pariori faţă în faţă cu mai multe dileme.

 • acum 6 zile

  Unde plecăm la schi iarna aceasta: 3 recomandări pentru vacanţa ta

  Ne aflăm în plin sezon al vacanţelor la schi, aşa că un mic ghid al destinaţiilor de top pentru acest tip de escapadă ar fi mai mult decât binevenit. Dacă te întrebai şi tu unde ai putea să îţi petreci câteva zile relaxante, dedicate celui mai vechi sport de iarnă, citeşte în continuare cele 3 recomandări de top alese de noi.

 • acum 13 zile

  Care sunt avantajele sistemelor modulare de epurare, filtrare şi tratare biologică a apei?

  Ce reprezintă epurarea apelor uzate menajere? Aici ne referim la apa utilizată în scop casnic, industrial, comercial şi chiar la apa de ploaie care poate fi şi ea colectată şi apoi utilizată. Prin acest proces se face o filtrare a particulelor grosiere şi a suspensiilor solide din apele menajere, o îndepărtare a substanţelor grase, o decantare şi o epurare biologică a acestora de impurităţi organice şi nutrienţi.

 • acum 16 zile
 • acum 25 zile

  Micul contor inteligent

  Deşi tehnologia contorului inteligent (CI) a fost dezvoltată în anii 1970, pătrunderea pe scară largă a acestor dispozitive (în esenţă, un contor electronic care monitorizează şi înregistrează consumul de energie, în timp ce transmite date aproape în timp real către compania de utilităţi) s-a produs abia în anii 2000, după dezvoltarea solidă a reţelelor de telefonie mobilă în majoritatea ţărilor dezvoltate.

Vezi mai multe