VIDEO Cum supravieţuieşte un mafiot unei tentative de asasinat în New York: atacatorul s-a aflat la mai puţin de un metru şi a tras numeroase focuri de armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tentativă de asasinat în Bronx, New York/ Captură Youtube
Tentativă de asasinat în Bronx, New York/ Captură Youtube

Un asociat al unei cunoscute familii mafiote din New York a scăpat cu viaţă după ce a fost urmărit şi împuşcat de câteva ori de la doar câţiva metri de către un asasin pe străzile din Bronx, după cum se observă pe o înregistrare dată publicităţii de căte poliţia newyorkeză.

Salvatore ’Sally Daz‘ Zottola, un cunoscut asociat al familiei Bonanno, care a dominat străzile din New York mai bine de un secol, a fost ţinta unei tentative de asasinat miercuri dimineaţa, pe străzile din Bronx. Un clip dat publicităţii de autorităţi arată cum un Nissan de culoare închisă se opreşte lângă maşina lui Zottola.

Din ce se observă pe înregistrare, se pare că asasinul încearcă iniţial să-l împuşte pe Salvatore prin geamul pasagerului, moment în care ratează ţinta. În secunda următoare victima sare imediat din maşină, căutând să se adăpostească de focurile de armă ale asasinului. Zottola poate fi observat rostogolindu-se pe jos, încercând să evite gloanţele.

Vazându-şi victima încă în viaţă, asasinul coboară din Nissanul său pentru a-l împuşca pe omul familiei Bonanno şi a fi sigur că e mort. În tot acest timp, Salvatore continuă să se rostogolească şi să evite focurile de armă. După ce trage de mai multe ori de la o distanţă de mai puţin de 1 metru, asasinul se întoarce la autoturismul său şi dispare de la faţa locului.

Zottola a ajuns la spital într-o stare destul de gravă, fiind împuşcat în piept şi în braţul drept, însă medicii susţin că acesta îşi va reveni. Poliţia continuă să-l caute pe asasin.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite