Un cuplu britanic a pierdut un pot de 35 de milioane de lire la loteria britanică din cauza unei aplicaţii pe telefon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Un cuplu din oraşul Leicester probabil nu va mai recurge niciodată la aplicaţii electronice pentru a participa la extragerile loteriei, după ce din cauza unei astfel de aplicaţii a pierdut un câştig de 35 de milioane de lire, în ciuda faptului că cei doi ghiciseră toate numerele, relatează „The Independent”.

Edwina şi David Nylan din Leicester au folosit o aplicaţie pentru loterie specială pentru smartphone-uri dezvoltată de firma Camelot, care înregistrează tranzacţia online şi alege numere aleatorii pentru extragerea respectivă.

Aplicaţia a ghicit corect toate cele şase numere care au fost extrase la ediţia de Anul Nou a loteriei britanice, ce avea un pot de 35 de milioane de lire (aprox. 47,6 milioane de euro). Cei doi soţi au crezut că sunt marii câştigători ai extragerii, însă totul a fost anulat de un detaliu minor – atunci când au folosit aplicaţia, soţii Nylan aveau mai puţin de o liră sterlină în contul online ataşat.

Din păcate pentru ei, asta a însemnat că tranzacţia pentru biletul câştigător nu a fost înregistrată – deşi cei doi soţi au alimentat imediat contul, crezând că astfel va fi procesată/.

„Sunt dezamăgită, dar ce putem face? Jucăm de ani întregi şi folosim contul online de ceva vreme, deci nu e ca şi cum nu ştiam ce facem. Trebuie să ne continuăm viaţa şi să nu fim prea dezamăgiţi. Şocată nu cred că e îndeajuns ca să exprime ce simt, dar ca o familie trebuie să fim uniţi şi să fim recunoscător pentru ce avem deja” a declarat Edwina Nylan.

„Atunci când cineva cumpără cu succes un bilet de pe site-ul loteriei, ei vor vedea un ecran care le confirmă tranzacţia, vor primi un e-mail în acest sens şi îşi vor putea vedea biletul în contul lor de pe site-ul loteriei. Doar biletele tranzacţionate cu succes vor putea fi incluse în extragere” a explicat o purtătoare de cuvânt a firmei Camelot.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite