Turistă hărţuită sexual de maimuţe: doi macaci Barbary i-au smuls sutienul şi au pipăit-o

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO truji-espeleo.blogspot.com
FOTO truji-espeleo.blogspot.com

O britanică în vârstă de 23 de ani, Melissa Hart, a fost atacată de două maimuţe pe când se afla într-o excursie de o zi în Gibraltar pentru a vedea macacii Barbary.

Femeia a povestit îngrozită că era îmbrăcată numai în costum de baie când s-a apropiat să vadă mai bine grupul de animale. Doi macaci au tăbărât pe ea în acel moment şi au început să o tragă de păr, apoi i-au smuls sutienul. Înainte de a o lăsa cu sânii goi, femeia a povestit că maimuţele i-au pipăit zonele intime, informează Daily Mail. 

Furioasă şi speriată, Melissa a mers la cea mai apropiată secţie de poliţie, în Marbella, pentru a povesti cum a fost făcută de ruşine şi agresată sexual de animalele sălbatice, însă i s-a atras atenţia că animalele nu pot fi trase la răspundere pentru ceea ce fac. 

„M-am simţit complet neajutorată când cele două maimuţe m-au prins şi m-au pipăit în cele mai intime părţi ale corpului. Apoi, cu un strigăt, una din ele mi-a smuls sutienul“, a relatat turista pentru o publicaţie din Spania. Britanica a mai spus că ceilalţi turişti au preferat să privească incidentul şi să se amuze, în loc să o scoată din ghearele maimuţelor.  

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite