A apărut crema de ras cu miros de bacon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Crema cu aromă de şuncă se vinde cu 14,95 de dolari FOTO: J&D Foods
Crema cu aromă de şuncă se vinde cu 14,95 de dolari FOTO: J&D Foods

Compania americană J&D Foods a lansat o cremă de bărbierit care emană un miros puternic de şuncă de porc, scrie huffingtonpost.com

Justin Esch şi Dave Lefkow, oamenii din spatele J&D Foods, susţin că bărbaţii care vor folosi crema lor cu miros de bacon „vor mirosi şi se vor simţi ca nişte campioni“. „Produsul nostru este o cremă de ras sofisticată, de lux, pentru toate toate tipurile de ten. Tehnologia avansată face ca aroma să persiste ore întregi, emanând puternicul miros de şuncă exact atunci când ai nevoie de el mai mult“, a scris Dave Lefkow în comunicatul de presă remis cu ocazia lansării noului produs.

La rândul său, Justin Esch, de fapt inventatorul cremei, a declarat: „Şunca este delicioasă, oamenii devin entuziasmaţi când simt mirosul ei. Când intri într-o cameră, nu ţi-ar plăcea ca oamenii să fie entuziasmaţi când te văd? Nimic nu este mai puternic decât mirosul şuncii. Nimic. Mirosul de şuncă este mirosul campionilor“.

Ultimul produs al firmei J&D Foods se vinde cu 14,95 de dolari cutia, dar doritorii ar trebui să se grăbească - pe piaţă au fost lansate doar 2.500 de bucăţi. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite