Site de matrimoniale pentru pasagerii de pe aeroporturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În aşteptarea avionului, pasagerii au ocazia să se cunoască FOTO Shutterstock
În aşteptarea avionului, pasagerii au ocazia să se cunoască FOTO Shutterstock

Pasagerii curselor aeriene din orice colţ al lumii au ocazia să lege prietenii în timpul unei escale, prin intermediul unui site de matrimoniale destinat exclusiv lor.

Meetattheairport.com, site-ul destinat pasagerilor curselor aeriene, a fost lansat în luna mai a anului trecut şi are în prezent 20.000 de membri din întreaga lume. Ideea de a conecta persoanele care se plictisesc în aşteptarea avionului îi aparţine lui Steve Pasternack, care a fost nevoit să stea ore în şir pe aeroportul din Miami, în aşteptarea zborului său. „Am observat atunci la bar o mulţime de persoane care încercau să-şi găsească o preocupare şi m-am gândit că ar fi minunat dacă aş găsi o cale de a-i ajuta să se cunoască“, a declarat Pasternack pentru CNN.com.

Reţeaua conectează pasageri cu preocupări similare

Pasagerii care vor să devină membri ai site-ului sunt rugaţi să ofere câteva informaţii legate de preocupările personale, de aspect, dar şi date despre aeroportul în care se află şi zborul pe care se îmbarcă. Reţeaua îi pune apoi în legătură cu persoane care au preocupări similare şi curse în acelaşi interval orar şi de pe acelaşi aeroport.

„Persoanele care călătoresc des cu avionul au ocazia să lege prietenii cu alţi pasageri care zboară frecvent cu acelaşi avion, de pe acelaşi aeroport. O cursă care are întârziere nu mai presupune neapărat că trebuie să-ţi omori timpul citind reviste sau privind în gol“, se menţionează pe site-ul Meetattheairport.com. Pasagerii din SUA, Mexic şi Germania au fost cei mai interesaţi până acum să se cunoască în acest mod, dar există mulţi membri şi din Japonia, China şi Marea Britanie.

Şansă pentru persoanele ocupate

„Ce moment mai bun pentru a cunoaşte oameni noi poate fi mai bun decât în timp ce aşteptăm în aeroport? Persoana pe care o cunoaştem în acest mod ne poate ţine companie în timpul călătoriei sau pot fi din locul în care mergeţi. Puteţi lega cu ea o prietenie sau o relaţie de iubire. Poate fi o oportunitate de afaceri sau orice altceva“, a mai spus Steve Pasternack. De altfel, el nu este singurul care a văzut aeroportul ca pe un loc propice interacţiunilor sociale. Reprezentanţii Aeroportului Vantaa, din Helsinki, Finlanda s-au gândit să creeze un sistem de întâlniri rapide pentru pasagerii care aşteaptă să se îmbarce. El ar putea veni în sprijinul persoanelor foarte ocupate, care nu au timp să-şi facă prieteni sau care nu reuşesc să-şi găsească perechea. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite