„Peştele puşcăriaş“ cu dinţi de om, pescuit în Statele Unite: „Nenorociţii aştia întâi muşcă şi apoi pun întrebări“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Departamentul pentru Conservare a Naturii din statul Carolina de Sud a speriat o grămadă de oameni după ce a postat pe contul său de Facebook o fotografie cu un peşte gigant foarte ciudat, din cauza danturii sale asemănătoare cu cea a omului.

Potrivit oficialilor locali, această creatură a fost pescuită dintr-un pârâu cu apă sărată din statul Carolina de Sud. Deşi seamănă mai degrabă cu o creatură ce s-a dezvoltat în urma unui accident nuclear, acest peşte, cunoscut sub numele de Cap de oaie sau peştele puşcăriaş din cauza dungilor cu alb şi negru de pe corpul său, este perfect natural.

Departamentul pentru Conservare a Naturii din statul Carolina de Sud a postat o imagine cu acest peşte ciudat pe pagina instituţiei, cu următoarea descriere: „Veţi avea nevoie de o licenţă de pescuit în apă sărată pentru a mă prinde! Îmi place să stau lângă pietre, recife şi chiar poduri. Sunt, de asemenea, cunoscut sub numele de peştele puşcăriaş din cauza dungilor mele negre şi albe. Cel mai tare lucru despre mine? Am incisivi şi molari ca un om, pentru a putea strivi mâncarea. Îmi plac creveţii şi stridiile, la fel ca tine!“

Mesajul este însoţit de provocarea de a recunoaşte animalul. Rezultatul principal a constat mai degrabă în uimire şi scepticism din partea internauţilor sau a celor pur şi simplu pasionaţi de pescuit.

„Sincer, nu ştiu ce fel de peşte este, dar arată de parcă a furat dantura cuiva”, a comentat o persoană. Dacă alte persoane s-au limitat în a remarca ciudăţenia acestei specii, iar alţii faptul că este un peşte foarte gustos, în ciuda înfăţişării, un bărbat a povestit o întâmplare îngrozitoare când un astfel de peşte l-a muşcat prin costumul de neopren. 

„Nenorociţii aştia întâi muşcă şi apoi pun întrebări. La un moment dat un astfel de peşte m-a muşcat prin costumul de scufundări gros de 7mm. Aş fi preferat să am de-a face cu oricare alt peşte numai cu astă nu”, a comentat internautul american. 

Alte persoane au fost însă mult mai directe în ceea ce priveşte înfăţişara acestuia: „arată precum fosta nevastă a soţului meu”.

Imagine indisponibilă
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite