O dată în viaţă: 12.12.2012, o alăturare ce nu se va mai petrece pentru aproape un secol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acest triplu de numere identice nu va mai exista decât peste aproape un secol, pe 1.01.2101
Acest triplu de numere identice nu va mai exista decât peste aproape un secol, pe 1.01.2101

Din India până în Las Vegas, numerologii şi îndrăgostiţii superstiţioşi urmăresc un fenomen care se produce o dată în viaţă: data de 12.12.2012.

Pentru unii, această zi de miercuri nu reprezintă decât un alt set de numere, dar, spre deosebire de ultimii 11 ani, acest triplu de numere identice nu va mai exista decât peste aproape un secol, pe 1.01.2101.

În plus, pentru numerologii profesionişti, 12.12.12 nu reprezintă doar o repetiţie de cifre sau o zi norocoasă pentru îndrăgostiţi. Este o zi fantastică pentru a începe o nouă afacere sau pentru a face o achiziţie importantă, crede numerologul indian Swetta Jumaani.

Potrivit numerologiei, 12 este considerat un „trei“ deoarece, adunate, dau cifra trei. Şi trei este un număr foarte bun, întrucât corespunde celei mai mari planete, Jupiter, care indică bogăţie. (Planeta numărul 1 este Soarele, iar planeta numărul 2 este Luna), informează CNN.

„Dacă eşti pe punctul de a face o tranzacţie, de a cumpăra sau vinde ceva, ziua de 12 decembrie este perfectă pentru investiţii“, a declarat Jumaani, care crede că miercuri este o zi teribilă pentru a te îmbrăca în negru.

„Negrul este o culoare de rău augur. Ceva rău se întâmplă întotdeauna“, a spus ea pentru CNN.

Ziua de miercuri marchează, de asemenea, un moment important pentru Vatican, pentru că Papa Benedict al XVI-lea va trimite primul lui mesaj oficial de pe Twitter, lumii întregi. Peste 600.000 de fani aşteaptă cu nerăbdare să vadă ce îndrumare va oferi @Pontifex în cele 140 de caractere.

Căsătorii pe 12.12.2012

Există destul de mulţi superstiţioşi care aleg să se căsătorească în această zi: peste 100 de cupluri americane sunt hotărâte să-şi unească destinele în Las Vegas, adică de zece ori mai mulţi decât o zi obişnuită de miercuri, din luna decembrie, potrivit CNN.

„Cuplurile carismatice şi amatoare de distracţie, care aleg să se căsătorească într-o zi de 12, sunt norocoase şi echilibrate, dar caută mereu obiective pe care să le realizeze. Numărul 1 reprezintă un nou început, iar numărul 2 reprezintă căutarea «echilibrului»“, se arată pe site-ul capelei din Vegas.   

În ciuda nunţilor, a superstiţiilor şi a inaugurării primului mesaj pe Twitter al Papei, utilizatorii aceluiaşi site de socializare au atras atenţia asupra unui alt aspect. „Doamnelor şi domnilor, e 12.12.12 şi...nimic nu s-a întâmplat“, a scris miercuri Aazief Khalid din Malaezia. Asta, în contextul în care, în anii trecuţi, adepţii ştiinţelor oculte credeau că alinierea numerelor poate produce evenimente neobişnuite.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite