Ghinion fără margini pentru omul cu penis bionic. Bărbatul a fost nevoit să îşi amâne pierderea virginităţii pentru că şi-a rupt piciorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mohammed Abad, britanicul cu penis bionic care trebuia să îşi piardă virginitatea cu o prostituată, a fost nevoit să amâne evenimentul după ce şi-a rupt piciorul într-un accident auto.

Abad şi-a pierdut penisul la vârsta de şase ani, după ce a fost lovit de o maşină. După 118 intervenţii chirurgicale, doctorii au reuşit să îi instaleze un aşa-nmit „penis bionic” de aproximativ 20 de centimetri, care se umflă cu ajutorul unor tuburi.

Bărbatul trebuia să îşi piardă virginitatea cu prostituata de 35 de ani, şi spera ca după această „iniţiere” să îşi găsească o iubită adevărată, cu care să aibă copii. Acest lucru este posibil, pentru că Mohammed are un testicul sănătos, care produce spermă.

Până atunci, însă, Abas a ajuns la spital, după un accident auto în Scoţia, în urma căruia s-a ales cu o gleznă ruptă, două răni la cap şi o contuzie.

Bărbatul nu s-a lăsat, însă, doborât de ghinionul său.

„Am aşteptat suficient de mult timp aşa că alte două săptămâni nu vor reprezenta o diferenţă foarte mare. Vreau să mă fac bine. Sunt în contact cu Charlotte”, a declarat Abad, citat de The Sun.

Femeia cu care urmează să facă dragoste Abad se numeşte Charlotte Rose şi este o prostituată de 35 de ani. 

penis

Charlotte Rose, FOTO news.com.au

Ea spune că e mândră că a fost aleasă de Abad şi că nu îi va lua bani pentru noaptea pe care o vor petrece împreună.

„Mă simt atât de onorată pentru că a ales să-şi piardă virginitatea cu mine. Avem de gând să ieşim la cină ca să ne cunoaştem mai bine, apoi vom petrecem două ore în intimitate. Nu îi voi lua bani pentru ce se va întâmpla. Sunt fericită că îl voi ajuta să aibă mai multă încredere în sine. Sper că va găsi o femeie încântătoare alături de care să-şi întemeieze o familie“, a declarat femeia.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite